avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Burse de studiu private
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Burse de studiu private

Stie careva cum se pot obtine burse private de studiu?Care sunt companiile care ofera burse private si ce reguli exista? Dar si ce burse(cat e bursa si daca este lunara)?
Vreau sa ma duc la facultate dar nu-mi permit iar cu liceul nu am ce sa fac sau daca lucrez, lucrez pe minimul pe economie la munca de jos si nu pot sa avansez in cariera.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:33, 2 Aprilie 2019
Vedeti :
Legea nr. 376 din 28 septembrie 2004 privind bursele private
[ link extern ]

Instrucțiunea de aplicare a Legii nr. 376/2004 privind bursele private din 24.11.2004
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract plata scoala andreea1905 andreea1905 Buna ziua, Doresc sa urmez cursurile unei facultati de stat,pe unul din locurile cu taxa,. Firma la care lucrez,doreste sa imi plateasca aceasta ... (vezi toată discuția)
Bursa privata MihaDanaa MihaDanaa Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii referitoare la modul in care un angajator poate acorda burse private unor persoane ( absolventi de liceu ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare studii in strainatate. legea privind bursele private. ContSters61721 ContSters61721 Buna ziua As dori daca puteti sa ma ajutati cu o informatie sau chiar mai mult de cat atat. Am terminat Facultatea de Litere anul acesta. In martie am depus ... (vezi toată discuția)