avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit IFN
Discuție deschisă în Executare silită

Credit IFN

Buna ziua, am si eu o nelamurire, mama mea a facut un imprumut la Icredit in valoare de 400 de lei si un al doilea imprumut tot de 400 de lei. A platit timp de sapte luni rate de 50 de lei pe saptamana. dand inapoi 2000 de lei cu tot cu penalizari (ca nu putea mereu sa plateasca saptamnal) iar acum Icredit o tot maninta prin mesaje de un an de zile ca va fi data la Biroul de Credite pentru suma de 1053 lei. Intrebarea mea este are treaba Icredit cu Biroul de Credit? Si vreau sa stiu unde gasesc lista completa cu institutiile care coopereaza cu Biroul de Credit. Se poate ajunge pentru o suma mica dar si pentru un astfel de abuz aici? Si daca da cum se poate apara mama mai ales ca nu ne permitem sa angajam un avocat, noi stam cu chirie.
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 14:31, 11 August 2018
Biroul de Credit (este similar daca vreti cu un cazier bancar) iar acolo va raporteaza orice banca pentru intarzieri la plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inf-u paci! emanuelbena emanuelbena Acum 3 ani de zile am facut un imprut la un INF , Icredit mai pe scurt , am avut o intarziere de plata de 67 de zile deci cu 30 de zile mai mult decat prevedea ... (vezi toată discuția)
Mai multe executări silite Sorin1122 Sorin1122 Buna ziua, Situatia sta în felul următor. Totul a început acum 3 ani și ceva, la o jumatate de am după ce m-am angajat. Intr-o luna am avut nevoie ... (vezi toată discuția)
Mostenire minanika minanika Suntem 6 frati, tata a murit acum 7 ani, in tot acest timp am incercat sa ne ajutam mama fiecare cum a putut. Am constatat, insa, ca toti banii pe care ii ... (vezi toată discuția)