avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate Ioanaaljaraba

Activitate Ioanaaljaraba

E un proces de divorț cu executare de evacuare din casa proprietarei .

Ioanaaljaraba a scris:

Buna seara ,după nr de dosar nu apare nimic din câte i s-a spus la arhiva asa a înțeles ca dosarul a rămas în pronunțare la procuror.Multumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Sa între pe site ul instantei și sa verifice după nr de dosar /după numele părților ce scrie ca s a întâmplat la termenul respectiv.si apoi reveniți pt un răspuns.Momentan ce spuneți dvs e eronat..

Buna seara ,după nr de dosar nu apare nimic din câte i s-a spus la arhiva asa a înțeles ca dosarul a rămas în pronunțare la procuror.Multumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Sa între pe site ul instantei și sa verifice după nr de dosar /după numele părților ce scrie ca s a întâmplat la termenul respectiv.si apoi reveniți pt un răspuns.Momentan ce spuneți dvs e eronat..

Amânare a mai avut odată când un martor nu s-a prezentat.Multumesc pentru răspuns
Bună ziua , prietena mea trece printr-un divort și la ultima infatisare(ieri) s-a spus ca va primi azi raspuns sau maine cel tarziu..Azi a mers la arhiva sa se intereseze de rezultat și I s-a spus ca s-a înaintat dosarul spre reevaluare.Dvs ce părere aveți? Mulțumesc anticipat
Prietena mea a fost reclamata de sotul ei la politie pe motiv ca l-ar fi lovit și a cerut sa meargă și la medic pe motiv ca i-ar fi fost spar timpanul, el a făcut toate aceste lucruri după ce ea i-a spus ca a depus actele pentru divort la judecatorie și a provocat-o la cearta ca mai apoi să o poată inregistra cum vorbeste cu el .
Politia a dat dispoziție ca ptr 5 zile sa nu mai meargă acasa ptr ca asa s-ar apropia de el,dar casa este doar pe numele ei și nu este un bun dobândit în timpul căsătoriei ci dinainte.Ce o sfătuiți sa facă, ea urmează sa aibă o intalnire cu un avocat ptr ca el a solicitat prelungirea acelei dispoziții de a nu mai se apropia de casa .Între timp el ia lucruri din casa pe care le transporta în alta parte .Ce ar trebuii ea sa facă?cum sa pună problema ,este acuzata de violenta domestica și ea plătește toate facturile în casa unde el sta ,toate fiind pe numele ei.
Am închiriat o mașină unei firme iar aceasta după câteva luni de neplata a chiriei a abandonat-o în alt oraș ,iar în urma plângerii făcute de mine la politie aceasta a invocat motivul că nu ar avea bani sa o aducă.Doresc sa știu dacă am șanse să-mi recuperez prejudiciile în ideea in care persoana in cauza mi-a transmis mesaj că intenționează să-și închidă firma .