avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Se poate da in judecata o sala de nunti dacă in ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Se poate da in judecata o sala de nunti dacă in contract la ...

Se poate da in judecata o sala de nunti dacă in contract la rubrica termeni și condiții se stipuleaza ca dacă intervine ceva ei te ajuta sa-ti facă transferul la alta sala sau oferă bani ptr cheltuieli reale ...dar administratorul salii spune ca ii el va da doar avans inapoi ,unde e cel mai bine sa ne adresam in instanta sau la ANPC?

Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:59, 18 Martie 2025
Sala de nunti nu o poti da in judecata, societatea comerciala, da ! Mai bine la instanta!
Va mulțumesc ptr raspuns!

CABINET AVOCAT STROIE CATALIN a scris:

Sala de nunti nu o poti da in judecata, societatea comerciala, da ! Mai bine la instanta!

Șansele de câștig sunt mari? Adaug faptul ca mai sunt 4 luni până la data nunții și sunt toate serviciile achitate în avans și unele chiar complet.
Ioanaaljaraba a scris:

Va mulțumesc ptr raspuns!

CABINET AVOCAT STROIE CATALIN a scris:

Solicitați o consultație pentru studiul textului contractului. Veți afla o estimare a șanselor de câștig. Ca durată, anul 2025 e deja pierdut. Una este ca firma să se oblige să vă rezolve și alta să încerce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune cameraman nunta sasecaiputere sasecaiputere Buna ziua. Doresc sa actionez in judecata cameramanul care mi-a filmat nunta, insa as vrea sa stiu anumite detalii referitoare la pasii care trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa stiu care sunt șansele de a recupera un ... Alinabv Alinabv Buna ziua, As dori sa stiu care sunt șansele de a recupera un avans dat unei formații. Inițial schimbasem data nunții din cauza pandemiei, dupa aceea ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati: formatie muzicala care nu-si respecta contractul danieldanydanut danieldanydanut :(( Salut, ma numesc Daniel, am avut nunta in vara aceasta, am ales formatia de muzica Tomis Quartet din Constanta, am facut cu ei un contract semnat si ... (vezi toată discuția)