avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... va rog sa ma ajutati: formatie muzicala care nu-si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

va rog sa ma ajutati: formatie muzicala care nu-si respecta contractul

:(( Salut, ma numesc Daniel, am avut nunta in vara aceasta, am ales formatia de muzica Tomis Quartet din Constanta, am facut cu ei un contract semnat si stampilat de P.F.A. - seful formatiei (dar nu la notar), am platit avans 10 mil vechi, dar cu doua zile inainte de nunta m-au anuntat telefonic ca s-a desfiintat formatia... drept urmare am gasit rapid un dj sa pot face nunta, acum as vrea sa imi dea inapoi cei 10 mil ai mei.... Am aflat ulterior ca toata vara au distrus nunti in stilul asta, trupa nu s-a desfiintat... insa gasesc diverse minciuni sa strice nuntile acontate. Le-am trimis o notificare printr-un executor judecatoresc in care le-am amintit de situatie si le-am cerut sa imi inapoieze banii dati avans... dar raspunsul a fost.... destinatar mutat.
Ce pot face in cazul asta? Ei activeaza in continuare alegand probabil nuntile la care sa cante chiar daca au incheiat mai multe contracte pentru aceeasi data! #-o
Ce se stipuleaza in contract ?
Care sunt clauzele in situatia in care nu canta ?
Este un contract cam varza pt mine din pacate, nu imi imaginam ca exista oameni care pot distruge nunti asa ca am mers mai mult pe incredere, in contract scrie ca i-am dat avans 10 mil, restul sa ii dau la nunta, nu am chitanta facuta pt banii de avans, si mai este o clauza cum ca cel care se intoarce in mai putin de 90 de zile de la eveniment trebuie sa plateasca 500 euro celuilalt. Eu inteleg ca ar trebui sa imi dea 10 mil si 500 euro, dar executorul prin care am trimis notificarea nu era prea increzator in sansele mele, seful trupei fiind PFA e posibil sa fie radiat si chiar daca ma judec cu el si castig sa nu imi dea banii pt ca e posibil sa nu aiba nimic pe numele lui.... Eu nu ma pricep in acest domeniu, dar executorul era pesimist pentru situatia mea, daca doriti sa comunicam pe tel sau sa va trimit p mail contractul si notificarea scanate ma anuntati! Va multumesc pt implicare
Formulati plangere pentru inselaciune la politia competenta teritorial locului savarsirii faptei,in situatia in care puteti dovedi si cu alte probe cele petrecute(martori,alte probe acceptate de lege)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! Întâmpin și eu o problemă. În data de 01.02.2022, ... gabrielapana gabrielapana Bună ziua! Întâmpin și eu o problemă. În data de 01.02.2022, am încheiat un contract cu o formație (Tomis Quartet - Constanța), pentru prestarea ... (vezi toată discuția)
Conflict cu formatia de la nunta laurentziu_28 laurentziu_28 Buna ziua, Anul trecut in luna octombrie m-am intalnit cu reprezentantul unei formatii de muzica populara,am discutat cu acesta si am ajuns la intelegerea de ... (vezi toată discuția)
Anulare contract prestari servicii dani0803 dani0803 in iulie 2013 am incheiat un contract cu o formatie de muzica pentru a-mi canta la nunta ce urma sa o fac in 07.06.2014, dar ulterior am aflat ca in acea data ... (vezi toată discuția)