Buna ziua,
Anul trecut in luna octombrie m-am intalnit cu reprezentantul unei formatii de muzica populara,am discutat cu acesta si am ajuns la intelegerea de a-mi canta o anumita solista toata noaptea....acum cu 2 luni inainte de nunta ne-am intalnit pentru a-i spune ca intre timp am cantractat si serviciile unui DJ si nu va mai fi nevoie de cineva din respectiva formatia care sa cante si muzica usoara.Surpriza a fost foarte mare cand respectivul mi-a spus ca solista pe care ne-a prezentat-o in momentul in care am batut palma si am dat avansul de 1000 Ron nu va mai veni decat pentru 1 program.....:O ...in schimb mi-a spus ca va veni el cu alta fata care va sta toata noaptea(o cantareata jalnica care nu mi-a fost prezentata pana acum)...Precizez ca nu am semnat nici un contract sau chitanta ...acum dupa ce m-a pus in fata faptului....nu vrea sa-mi dea nici macar avansul inapoi pentru a-mi cauta pe altcineva...ce pot face in aceasta situatie?
Accident
leo_vocea
ma numesc florea cristinel. in 2007 pe data de 2 septembrie am avut un accident fatal. eu sunt solist vocal iar in acea zi eram la o nunta. cantam. am fost ... (vezi toată discuția)