avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conflict cu formatia de la nunta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conflict cu formatia de la nunta

Buna ziua,
Anul trecut in luna octombrie m-am intalnit cu reprezentantul unei formatii de muzica populara,am discutat cu acesta si am ajuns la intelegerea de a-mi canta o anumita solista toata noaptea....acum cu 2 luni inainte de nunta ne-am intalnit pentru a-i spune ca intre timp am cantractat si serviciile unui DJ si nu va mai fi nevoie de cineva din respectiva formatia care sa cante si muzica usoara.Surpriza a fost foarte mare cand respectivul mi-a spus ca solista pe care ne-a prezentat-o in momentul in care am batut palma si am dat avansul de 1000 Ron nu va mai veni decat pentru 1 program.....:O ...in schimb mi-a spus ca va veni el cu alta fata care va sta toata noaptea(o cantareata jalnica care nu mi-a fost prezentata pana acum)...Precizez ca nu am semnat nici un contract sau chitanta ...acum dupa ce m-a pus in fata faptului....nu vrea sa-mi dea nici macar avansul inapoi pentru a-mi cauta pe altcineva...ce pot face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Jeflea Dorel Ovidiu , Avocat 19:40, 12 Iulie 2011
Trebuie sa stiti ca mortii se acopera cu pamant si viii cu hartii! ... va este f greu sa dovediti clauzele unui contract nescris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati: formatie muzicala care nu-si respecta contractul danieldanydanut danieldanydanut :(( Salut, ma numesc Daniel, am avut nunta in vara aceasta, am ales formatia de muzica Tomis Quartet din Constanta, am facut cu ei un contract semnat si ... (vezi toată discuția)
Cand vom sti oare sa ne promovam talentele si valorile ? danyn2008 danyn2008 Cand vom sti oare sa ne promovam talentele si valorile? Cand vom sti oare sa ne apreciem artistii inainte ca acestia sa plece peste hotare? Cand va sti presa ... (vezi toată discuția)
Accident leo_vocea leo_vocea ma numesc florea cristinel. in 2007 pe data de 2 septembrie am avut un accident fatal. eu sunt solist vocal iar in acea zi eram la o nunta. cantam. am fost ... (vezi toată discuția)