Buna dimineata! Din pacate am gresit si am condus sub influenta alcoolului, in urma caruia am primit munca in folosul comunitatii. Am ceva probleme de sanatate(in urma unei crize epileptice, nasul si un deget rupt) care mi-au ingreunat prezenta la munca in folosul comunitati.
Se poate prelungi perioda?
Buna ziua, nu stiu daca ma incadrez cu munca in folosul comunitatii, mentionez ca am o slujba cu pogram stabilit. Ce se poate intampla?Se poate cere prelunirea la 18 luni de la 12?
Multumesc de raspuns. Am recunoscut fapta si am cerut o intelegere(daca bine ma exprim). Care ar fii cea mai drasctica masura care se poate lua impotriva mea? Banuiesc ca tine de procuror?
Buna ziua, stiu cam gresit, nu am regret mai mare decat consumul la volan....Am intrat intr-un copac, cu masina personala, fara daune decat asupa masini. aveam o alcoolemie in aer in 1.56, am recunoscut fapta nu ma am impotrivit analizelor medicale am mers la politie de cate ori am fost chemata ai am facut o nopate de arest. Nu am cazier, nici macar vreo amenda, sunt o persona cu studii superioaresi cu un loc de munca stabil de peste 8 ani. Stiu ca trebuie sa platesc pentru fapta mea, credeti ca voi ajunge la puscarie pentru fapta mea?
Buna ziua, mentionez ca nu sunt divortata, in urma unor discutii am pleact la mama o saptamana si cand m-am intors acasa, sotul schimbase yala.
Care ar fii procedura legala pentru a putea intra la mine in casa? mentionez ca nu am luat nimic din casa, vreau doar acess la acasa mea.
Va multumesc.
Buna ziua,
in 2007 am cumparat un apartament de la o persona fizica, acesta a vandut proiectul unei firme care a intrant in insolventa si a fost preluat de o a doua firma. In perioda respetiva, vecini si-au notat antecontractele pe CF blocului. In momentul de fata pe CF-ul meu apar ca mentiuni si antecontactele veciniilor. Cum pot sa radiez antecontractele vecinilor sau exista o perioda in care se prescrie acete notari de antecontacte?