avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, mentionez ca nu sunt divortata, in urma ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, mentionez ca nu sunt divortata, in urma unor discutii ...

Buna ziua, mentionez ca nu sunt divortata, in urma unor discutii am pleact la mama o saptamana si cand m-am intors acasa, sotul schimbase yala.
Care ar fii procedura legala pentru a putea intra la mine in casa? mentionez ca nu am luat nimic din casa, vreau doar acess la acasa mea.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:42, 8 Iunie 2022
Ii cereti cheia. In scris. Daca nu, eu as sparge yala daca as avea domiciliul acolo si ar fi si casa mea. Nu as putea sa va sfatuiesc sa faceti acelasi lucru, insa ....
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă soțul nu va primește benevol atunci trebuie sa solicitati pe calea instantei de judecata reintegrarea în locuinta familiei.
Nu ar fi rău să promovați și cerere de divorț cât sa il speriați puțin.
Reintegrarea este calea legală dar dacă cereti divorțul complicați lucrurile.
Mergeti pentru discuții confidențiale la avocat.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2022
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)
Sotia ma impiedica sa mai intru in apartament sbpackard170 sbpackard170 Buna ziua, Am fost plecat 3 luni in strainatate si cand m-am intors, sotia mea schimbase incuietorile la apartament si mi-a spus ca eu nu mai pot intra acolo. ... (vezi toată discuția)
Partaj neefectuat, revenire la domiciliu la un an dupa despartirea in fapt aura19731991 aura19731991 buna ziua.am terminat divortul din luna martie.fostul meu sot a plecat din casa unde locuiam impreuna de un an de zile.partajul inca nu e facut.in acest an de ... (vezi toată discuția)