buna ziua.am terminat divortul din luna martie.fostul meu sot a plecat din casa unde locuiam impreuna de un an de zile.partajul inca nu e facut.in acest an de zile fostul meu sot nu a contribuit cu nimic la nici o cheltuiala a casei nici macar la o rata care o facusem in timpul cind eram casatoriti.intre timp eu am schimbat yala de la usa ,nu pt ca am vreut ci pt ca am fost nevoita.am si dovezi nsi martori.sotul meu ma ameninta acum ca vine inapoi acasa,ca are dreptul sa stea aici,ca nu il intereseza ca nu a dat nici un ban in casa atita timp,iar cind iam zis ca rata trebuie achitata a zis ca nu il intereseaza.el vrind partea lui de casa.doresc sa stiu daca vine diseara acasa si neavind cheie poate sparge usa asa cum a zis?multumesc
Buna seara,
Daca vine si sparge usa e bine sa dati telefon la 112 dar nu se vor baga.
Este in drept sa stea in casa atata timp cat nu s-a facut partajul.
Faceti de urgenta diligente pentru ajungerea partajului pe masa judecatorilor si solicitati separat, pe ordonanta presedintiala, o evacuare, pana la judecarea fondului.
angajati un avocat care sa va sprijine.
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
aura19731991 a scris:
daca partajul nu e facut pot face asta?
da, daca nu vreti sa il lasati sa intre, nu il lasati, nu va poate obliga sa il lasati decat daca cere in instanta reintegrare in locuinta.
El are interes sa ceara partajul, nu dvs.
Da, practic el ar trebui sa ceara în instanta reintegrarea.
Chiar dacă ar avea dreptul de a locui acolo dacă a plecat situația juridica se îndreaptă spre un proces.
Legal asa ar fi...