avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate Simona22Mihaela

Activitate Simona22Mihaela

Buna ziua, am si eu o nelamurire, pe perioada starii de alerta este permis transferul de la o primarie la alta sau sunt blocate posturile
Multumesc !
Bună ziua! Ca politist local care suntem obligati prin lege de a face cursul de formare profesională doresc sa il fac...doar ca au fost trimisi alti colegi care abia au venit prin transfer si mai puteau sa astepte. Unde pot face reclamatii cu privire la acest lucru? Si daca trece timpul si nu ma trimit la curs , ma poate da afara si pe ce motiv?
Discuție Buna ziua!
Buna ziua..... am avut o problema cu sifonul de la baie-s-a infiltrat apa in tavanul vecinului de jos si acum are de facut cateva reconditionari...intrebarea este eu mi-am reparat problemuta doar ca doamna ar vrea sa repar si la dansa...(mi se pare corect) dar nu se vine cand tavanul cade in cap cand instalatorul mi-a zis ca problema se putea depista mult din timp nu cand deja infiltratia s-a inmultit ( specific problema nici nu o stiam sau aflam daca nu imi zicea dansa pt.k eu fizic in baie nu am avut nici o inundatie problema nimic....nu aveam de unde sa ghicesc de problema dintre plansee) daca nu ne intelegem poate doamna sa faca ceva demersuri cum ar trebui eu sa procedez?
Buna ziua....tatal meu locuieste in Italia de mai mult de 20 de ani...El locuieste cu o alta doamana si ameninta cu despagubiri ca mama mea nu a avut grija de el cand a avut niste probleme medicale ci femeia respectiva.Se poate asa ceva? ei nu sunt divortati asa stim noi..nu stiu daca putea sa faca acest lucru singur fara mama?
Buna ziua....ce ar trebui sa contina tabelul registru,cum arata un model pentru inregistrare proiecte sistem de alarmare impotriva efractiei?! Multumesc!
ok am inteles Va multumesc mult!
Da am anuntat ca de pe 11 iunie am inceput in alta parte...azi ma duc sa depun cererea de revenire si apoi incheierea contractului cu acordul partilor ...as vrea sa imi sustin ideea de acord a partilor si vroiam sa fiu documentata cu absolut tot ....daca in caz de refuza pot sa cer un motiv pentru ca nu as vrea sa fiu obligata de ei sa fac demisie doar pt ca ei nu accepta fara vreun motiv asa degeaba.....oricum va multumesc pt raspunsuri!
Ok.. am inteles ! deci daca nu vrea prin acordul partilor pentru ca...asa nu vrea.....(sunt obligati sa imi dea o justificare pt care nu imi acorda asa cum depun eu cererea?) trebuie sa fac alta cerere de demisie cu sau fara preaviz cum imi aproba ei. Va multumesc !
Stiu am inteles...dar ma refer de ce sa nu accepte acordul partilor este ceva prevazut de lege ceva ce sa ma oblige sa depun demisia si respectiv executia preavizului....?

Ionut.ion a scris:

Vă pot cere să executați preavizul prevăzut în CIM daca nu acceptă Acordul părtilor...

Daca eu depun cererea prin acordul partilor ei pot avea ceva la mana si sa imi zica ca nu sunt de acord cu alegerea mea si sa ma oblige prin demisie? la noul loc de munca sunt de acord nu este nici o problema...Multumesc