avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Discriminare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Discriminare functionar public

Bună ziua! Ca politist local care suntem obligati prin lege de a face cursul de formare profesională doresc sa il fac...doar ca au fost trimisi alti colegi care abia au venit prin transfer si mai puteau sa astepte. Unde pot face reclamatii cu privire la acest lucru? Si daca trece timpul si nu ma trimit la curs , ma poate da afara si pe ce motiv?

Alte discuții în legătură

Politist local si formarea profesionala adita100a adita100a ca politist local daca nu ti se ofera sansa sa mergi la cursuri,, comf legii in 5 ani trebuie facut 3 luni de cursuri,, ce se poate intampla cu salariatul il ... (vezi toată discuția)
Ore libere platite? ContSters161126 ContSters161126 Am urmat cursuri de perfectionare platite de angajator, totalul fiind de 84ore. Cursurile s-au realizat dupa programul de lucru. Am dreptul la recuperarea ... (vezi toată discuția)
Folosirea corecta a cupolei pentru taxi octaviamedrea octaviamedrea Buna seara! Am o intrebare la care nimeni din acest domeniu nu poate sa-mi rasp a unda. Sotul meu este taximetrist. Astazi, un coleg din breasla l-a ... (vezi toată discuția)