avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Politist local si formarea profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Politist local si formarea profesionala

ca politist local daca nu ti se ofera sansa sa mergi la cursuri,, comf legii in 5 ani trebuie facut 3 luni de cursuri,, ce se poate intampla cu salariatul il poate da afara,odata ce el nu refuzat in scris sau verbal sa faca ......
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Martie 2015
adita100a, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:44, 28 Martie 2015
detaliati mai mult problema.
am mentionat ca daca nu te trimit la cursuri si depaseste perioada de 5 ani te poate da afara ,daca tu de ex nu refuzi si vrei sa mergi
Unde ati gasit prevazut in legislatie perioada de 5 ani ?

Art. 194 C.mun.
(1) Angajatorii au obligaţia de a asigura participarea la programe de formare profesională pentru toţi salariaţii, după cum urmează:
a) cel puţin o dată la 2 ani, dacă au cel puţin 21 de salariaţi;
b) cel puţin o dată la 3 ani, dacă au sub 21 de salariaţi.
....
Daca nu ati refuzat sa indepliniti conditiile impuse,nu au cum sa va de-a afara.Pe ce motiv?Dvstra va supuneti regulilor insa nu sunteti de vina cu nimic ca acestia nu fac nimic pentru ca dvstra sa fiti in regula.
Obligaţiei angajatorului de a asigura participarea la programe de formare profesională pentru toţi salariaţi ii corespunde dreptul acestora de a participa la programele de formare profesionala.

Incalcarea de catre angajator a acestei obligatii nu constituie motiv de concediere a salariatului.

Alte discuții în legătură

Formare profesionala pe banii angajatului arhontele arhontele Intr-o Metodologie a celebrului Minister edu se afirma ca\" Art. 6. — (1) Absolvenții colegiilor universitare de institutori cu diplomă de ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract munca loredanaa loredanaa Buna ziua , Incepand de o luna m-am angajat intr-o institutie bancara unde in momentul semnarii scrisorii de oferta se prevedea si o perioada de 3 ani de a ... (vezi toată discuția)
Decontare deplasare la curs modular blackwolve05 blackwolve05 Lucrez la ISU și am fost trimis la un curs modular cu ordine de serviciu pentru ambele module și pentru atestarea finala dar financiarul mi-a decontat doar ... (vezi toată discuția)