avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate Mtmnc

Activitate Mtmnc

Discuție Casă de marcat
Bună ziua,

Astăzi am ridicat casa de marcat și aveam în plan să o pun în funcțiune de luni (20 mai).

Având în vedere că aceasta a fost fiscalizată pe data de 23 aprilie, dar nu a fost folosită, trebuie să depun o declarație până pe 20 mai cu privire la luna aprilie?

Vă mulțumesc!
Bună ziua,

Dețin un apartament într-un bloc, iar aproape în fiecare lună, asociația de locatari de care aparțin, trece fiecărui apartament o anumită cantitate de apă (0,6 mc; 0,8 mc; 1 mc, 1,1 mc) pe lângă cea înregistrată de apometre.

Având în vedere că fiecare apartament are aprometrele proprii și când se citește apometrul de la subsol, întotdeauna ni se spune că nu corespund cantitățile. Trebuie menționat faptul că nu există pierderi de apă vizile la subsolul blocului.

Cui aș putea să mă adresez în acest caz, deoarece nu consider că este corect ca toți locatarii să plătească pentru apa neconsumată?

Va mulțumesc pentru timpul acordat.
Discuție Plata CASS
Bună ziua! Sunt administrator al unei Întreprinderi Individuale și sunt pensionară de drept cu o pensie de 1019 roni. Dacă veniturile cumulate nu depășesc pragul legal, mai am obligația plății CASS-ului? Multumesc