avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Activitate Luciana1308

Activitate Luciana1308

Buna ziua!
Sunt profesor în învățământul primar. As vrea sa știu vum se face incadrarea pentru salarii. Se tine cont de vechimea în învățământ sau de anii de munca ca si calificat? Anii de creștere copil se adaugă la vechimea în învățământ?
Daca sotul este angajat din iulie 2017, cu intreruperi in 2018 ( aprilie-iunie) si 2019 ( aprilie-iunie) , iar eu voi da nastere unui copil in octombrie 2019, va putea sa intre in concediu crestere copil?
Ps: din iulie 2019 s-a reangajat.
Răspuns la discuția Ccc
Multumesc
Răspuns la discuția Ccc
Ce acte imi sunt necesare in aceasta situatie pt dosarul de somaj? Pot depune dosarul la sfârșitul lunii august ca sa fiu sigura ca voi fi prinsă cu toată luna septembrie?
Răspuns la discuția Ccc
Directorul poate refuza sa ma bage în somaj pt ca am fost angajată ca suplinitor? Sau nu depinde deloc de el?
Discuție Ccc
Buna ziua
Sunt angajată în învățământ cu contract le perioada determinată, care va expira la 31.08.2018. Sunt însărcinată și voi naște în luna noiembrie. Anterior angajării am fost 2 ani în concediu creștere copil, cu primul copil. De la 1 septembrie și până în noiembrie cand voi da nastere celui de-al doilea copil , pot intra in somaj? Mai pot apoi beneficia de concediu îngrijire copil de 2 ani? Sau trebuie sa imi gasesc un loc de munca neapărat pt aceste trei luni? Va multumesc!