avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate silviuanghel

Activitate silviuanghel

Chiar și dacă este proprietate privata este valabila legea camping-ului? Adică curtea blocului nu este domeniul primăriei și al proprietarilor, asociației?
Buna ziua,

Locuiesc intr-un bloc cu 8 etaje care detine o curte comuna si locuri de parcare, curtea este proprietate privata a blocului, a tuturor locatarilor practic, este normal ca asociatia sa instaleze in aceasta curte fara a cere acordul vecinilor gratar, foisor si alte obiecte? Eu unul nu sunt de acord cu asta deoarece este clar ce se va intampla intr-un loca de genul acesta. Cati din proprietari trebuie sa fie de acord? Exista posibilitatea legala de a reclama in cazul in care continua? Multumesc!
1 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care este sensul comentariului? Are legatura cu intrebarea mea sau ma certi?

andrei2005 a scris:

Chestia asta cu prescrierea, desi este legala, imi pune, mie cel putin, o problema de constiinta: adica eu fac un imprumut (nu conteaza de la cine...), il folosesc, inapoiez o parte din el, apoi ma fac ca ploua, doar doar acesta se va prescrie. Bineintemes ca nu ma duc la cel de la care am imprumutat (banca in acest caz) sa ii spun/explic/renegociez imprumutul. Apoi altii se plang de conditiile din ce in ce mai drastice pentru imprumuturi.
Stau si ma intreb: oare cati imprumuta bani cu speranta ca nu ii vor mai inapoia?...

Multumesc pt raspuns si informatii, sunt nelamurit legat de faptul ca datoria s-a prescris, in cazul acesta cum pot fi executat silit, nu printr-o decizie judecatoreasca? Aceasta poate fi data in timp ce datoria s-a prescris?
Buna ziua,

Prin anul 2008 am avut un credit la CEC Bank asigurat de catre Groupama. Dupa o perioada nu am mai platit, asiguratorul a achitat creditul, iar in 2011 am fost actionat in instanta de catre Groupama Asigurari pt incuviintare executare silita. Solutia Judecatoriei a fost urmatoarea: Solutia pe scurt: Admite exceptia prescriptiei, Respinge cererea. Apoi a fost facut recurs la tribunal unde solutia a fost: Anulează ca netimbrat recursul declarat de recurenta creditoare S.C. GROUPAMA ASIGURĂRI S.A. împotriva încheierii din data de 18.08.2011 pronunţată de Judecătoria Călăraşi în dos.nr.5390/202/2011. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică. Dupa 7 ani am inceput sa fiu sunat constant de catre Kruk Romania sa restitui suma de 4000 lei aproximativ. Este legat sa fie vanduta creanta dupa atatia ani? Cumva nu s-a prescris? Mai au dreptul sa ma execute in vre-un fel? Multumesc anticipat!