Buna ziua,
Primaria a propus modificarea PUZ pentru construirea unui lacas de cult in locul unui punct termic intre blocuri si au mai fost cesionate si ultimile doua parcele cu iarba tot parohiei respective. Marea majoritate a locatarilor nu sunt deacord cu ridicarea unei biserici si doresc demolarea punctului termic pentru extinderea zonei verzi si amenajarea acesteia cu banci sau ca loc de joaca.
Daca pe tabelele cu semnaturi sunt trecute toate datele din buletin, ale semnatarilor, mai putin CNP-ul, vor fi luate in in considerare in cazul in care vom ajunge in instanta?
Aveau dreptul sa cesioneze punctul termic si parcelele de teren fara un studiu de oportunitate? In ce termen de la primirea cererii de cesionare trebuia facut acesta?
Multumesc!!
Locuim intr-un cartier, in jurul unui punct termic dezafectat.
Punctul termic este inconjurat de parcari si de blocuri cu regim de inaltime P+4.
Distanta dintre punctul termic si blocuri este foarte mica.
Au fost cedate prin contract de cesiune, punctul termic si doua parcele foarte mici cu zona verde (care mai erau jurul punctului termic), catre Parohia Ortodoxa Romana X.
Trebuia sa fim consultati inainte de cesionarea celor trei CF-uri?
Abia acum, cand trebuie sa fie aprobat PUZ a-au pus afise prin care suntem invitati sa ne exprimam parerea asupra intentiei de ridicare a unui lacas de cult intre blocuri, la doi pasi de geamurile noaste . Locatarii nu sunt deacord cu acest proiect de intentie si au depus la primarie tabele cu semnaturi in acest sens. Locatarii doresc demolarea punctului termic si amenajarea unui mic loc de joaca sau o cresa pentru copii.
Nu au inca autorizatie de constructie aprobata.
CUM TREBUIE FACUTA O IMPUTERNICIRE pentru cativa reprezentanti ai locatarilor, din blocurile afectate de construirea lacasului de cult, care sa reprezinte interesele locatarilor in in fata autoritatilor si daca va fi cazul si in instanta?
Doar un bloc din cele 5 care inconjoara punctul termic , are asociatie de locatari.
Trebuie legalizata imputernicirea la notariat?
Multumesc!
Firma la care lucrez, a incheiat cu un client un contract pentru executarea unui monument funerar dintr-un granit ce trebuia adus din import.
Munumentul a fost executat partial ( in cadrul timpului de executie) dar i s-a trimis clientului o fotografie a monumentului inainte de a fi adus in tara si acesta l-a refuzat pentru ca nu i-a placut culoarea. I s-au mai trimis fotografii cu alte masive la culoarea pe care si-o dorea si nici acelea nu i-au placut.
I s-a propus sa primeasca banii inapoi pentru ca nu gasim material asa cum isi doreste si refuza sa rezilieze contractul, dar ne ameninta cu solicitarea de despagubiri in instanta daca nu ii aducem ce vrea el. Precizam ce este vorba de o piatra naturala, iar materialul difera dintr-o parte a masivului in alta si cu atat mai mult intr-un zacamnt .
Avem dovada ca i s-a propus rezilierea contractului cu returnarea banilor. Ce trebuie facut ca sa scapam de acest client caruia nu-i putem aduce luna de pe cer?
Aproape toata corespondenta s-a purtat pe e-mail si emailurile nu le-am sters. Poate fi folosita aceasta corespondenta ca dovada in cazul unui proces?