avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Activitate Valy79

Activitate Valy79

Buna ziua !daca judecătorul a obligat un ,,tatic ,,sa plătească pensie alimentara dar el n o face dar nu are loc de munca cu carte de munca poate fi obligat s o plătească ,?
Nu nu are nimic din ce stiu eu are o alta relație cu care are alți doi copii..el confecționează si vinde brățări si cruciulițe.deci nu poate fi obligat sa plătească ?

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Obligat va fi raportat la venitul minim pe economie, executat silit nu poate fi caci nu are pe ce.

Alte bunuri pe numele lui nu are ?

Buna seara !poate fi obligat un tata sa plătească pensie alimentara stabilita prin lege daca nu lucrează cu carte de munca?
Discuție Pensie minor
Buna ziua !am o fetita dintr o relație terminată acum cinci ani !prin tribunal i s a stabilit tatălui program de vizita si sa plătească pensie alimentara dar el de atunci n a venit s o vadă si nici pensie n a plătit il pot da in judecata sa plătească pensie?mentionez ca nu lucrează cu carte de munca !eu m am recasatorit si fetita e un pic derutată ca pe ea o cheamă altfel (stie de tatăl ei natural si stie ca ea ii poartă numele)sotul actual vrea s o infieze se poate ?daca tatăl natural nu vrea ?multumesc !