avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Pensie minor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pensie minor

Buna ziua !am o fetita dintr o relație terminată acum cinci ani !prin tribunal i s a stabilit tatălui program de vizita si sa plătească pensie alimentara dar el de atunci n a venit s o vadă si nici pensie n a plătit il pot da in judecata sa plătească pensie?mentionez ca nu lucrează cu carte de munca !eu m am recasatorit si fetita e un pic derutată ca pe ea o cheamă altfel (stie de tatăl ei natural si stie ca ea ii poartă numele)sotul actual vrea s o infieze se poate ?daca tatăl natural nu vrea ?multumesc !

Alte discuții în legătură

Buna ziua - schimbare nume minor mamaana2016 mamaana2016 sunt despartita de tatal fetitei mele de trei ani ..fetita locuieste la mine si am optinut prin tribunal ca tatal ei s o poata vedea doar in prezenta mea la ... (vezi toată discuția)
Adopție minor andreivale andreivale Buna ziua !am o fetita de sase ani dintr o relație anterioară ...tatăl ei de trei ani de când ne am despărțit nu plăteste pensie alimentara desi ... (vezi toată discuția)
Infiere karla35 karla35 In urma divortului de acum 3 ani , mi-a fost incredintat fiul meu , acum in varsta de 13 ani.. De el are grija prietenul meu (cu care am o relatie de 2 ani si ... (vezi toată discuția)