avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua - schimbare nume minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua - schimbare nume minor

sunt despartita de tatal fetitei mele de trei ani ..fetita locuieste la mine si am optinut prin tribunal ca tatal ei s o poata vedea doar in prezenta mea la domiciliul nostru si pensie alimentara ..N A PLATIT O NICIODATA si de doi ani nici n a m ai venit s o vada .acum m am recasatorit si isi doreste s o cheme ca pe noi ..exista vre o cale legala s o putem trece pe numele nostru si actualul sot s o infieze ???multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:13, 24 Octombrie 2016
Vb cu tatal copilului, dacă e de acord, soțul dvs o poate adopta.
Poate ar fi indicat sa mai așteptați o vreme totuși.
Buna seara,
Daca tatal fetitei va fi deacord atunci actualul sot o poate infia dar ..... e de preferat sa mai asteptati.
E de preferat ca fata sa-si cunoasca tatal biologic.
Cat priveste pensia alimentara , va puteti adresa cu plangere penala parchetului de pe langa judecatoria pe raza careia locuiti pentru abandon de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încredinþare minor din afara cãsãtoriei Nykollette Nykollette Bună ziua. Mă numesc Mihaela şi am o fetiţă din afara căsătoriei în vârstă de 7 ani. Adică, am fost căsătorită cu tatăl biologic al minorei, ... (vezi toată discuția)
Infierea unui copil ContSters328157 ContSters328157 ma numesc danalache crina.am o fetita de 8 ani din alta casatorie care poarta numele combinat al meu si al tatalui natural adica iftode danalache Maria .eu ... (vezi toată discuția)
Pensie minor Valy79 Valy79 Buna ziua !am o fetita dintr o relație terminată acum cinci ani !prin tribunal i s a stabilit tatălui program de vizita si sa plătească pensie alimentara ... (vezi toată discuția)