avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Am o fiica de 15 ani jumate din căsnicia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Am o fiica de 15 ani jumate din căsnicia anterioara, m-am ...

Bună ziua!Am o fiica de 15 ani jumate din căsnicia anterioara,m-am recăsătorit de 3 ani.Tatal biologic nu are drept de vizita și custodie,eu am custodie completă.Singura îndatorire a tatălui biologic este pensia alimentară. Actualul meu soț dorește să îmi înfieze fiica din căsnicia anterioara.La ce vârstă o poate înfia?Înfierea trebuie făcută cu acordul tatălui biologic?Mulțumesc mult pentru eventualele răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:56, 8 Aprilie 2025
Numai cu acodul tatalui biologic si numai prin instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - schimbare nume minor mamaana2016 mamaana2016 sunt despartita de tatal fetitei mele de trei ani ..fetita locuieste la mine si am optinut prin tribunal ca tatal ei s o poata vedea doar in prezenta mea la ... (vezi toată discuția)
Shimbare nume ginacom ginacom buna seara! am un copil de 16 ani,care poarta numele tatalui biologic.cand ar putea sa-si scimbe numele? eu m-am recasatorit si actualul sot ii este tata ... (vezi toată discuția)
Încredinþare minor din afara cãsãtoriei Nykollette Nykollette Bună ziua. Mă numesc Mihaela şi am o fetiţă din afara căsătoriei în vârstă de 7 ani. Adică, am fost căsătorită cu tatăl biologic al minorei, ... (vezi toată discuția)