avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... shimbare nume
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

shimbare nume

buna seara! am un copil de 16 ani,care poarta numele tatalui biologic.cand ar putea sa-si scimbe numele? eu m-am recasatorit si actualul sot ii este tata copilului de la varsta de 3 ani.tatal biologic nu tine legatura cu noi(de la inceput a precizat ca nu doreste);in schimb trimite copilului pensia alimentara de 30 lei si nu este de acord cu scimbarea numelui(asta o stiu de la bunica copilului).multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:43, 3 Noiembrie 2010
mai asteptati 2 ani si il poate schimba fara acord.
ar trebui sa cereti marirea pensiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui de familie al unui copil minor lidy_c lidy_c As dori sa stiu care este procedura de urmat pentru schimbarea numelui de familie al unui minor, in conditiile in care: - copilul provine dintr-o casatorie ... (vezi toată discuția)
Schimbarea de nume cristina1112 cristina1112 Buna ziua, am o fetita de 7 ani care poarta numele primului sot, eu m-am recasatorit si port numele actualului sot.As dori sa aiba si fetita acelasi nume de ... (vezi toată discuția)
Renuntare la pensia alimentara cozmapaunita cozmapaunita buna ziua, sunt divortata din 2009 , am o fetita de 4 ani jumate , timp in care nu am ptimit deloc pensia alimentara , am facut plangere penala dar ... (vezi toată discuția)