avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Activitate barty

Activitate barty

Răspuns la discuția Stare de incompatibilitate
pot intelege de ce?
Buna seara,
Primarul unui oras, coordonator de credite al orasului, poate fi in incompatibilitate cu sotia acestuia , contabila la liceul din acelasi oras unde au fost alocati foarte multi bani pentru investitii si dezvoltare?
Va multumesc
Buna ziua,
Pe terenul adiacent blocurilor de locuinte se afla un plop care in perioada acesta ne sufoca cu puful pe carel produce, ne infunda radiatoarele la masini si aparatele de aer conditionat de la blocuri.Am dori sa-l taiem si sa plantam altii in loc.Terenul apartine domeniului public si se afla in administratia unei institutii.Cum sa procedam?
Multumesc
Răspuns la discuția va rog lamuriti-ma
De la judecatorie am primit raspuns dar de la tribunal nu. Este proces verbal de anulare proces verbal de contraventie lg.12/1990 cu solutionare,, irevocabil'.M ai exista si o alta cale de atac?
In urma recursului proces verbal de contraventie de la tribunal pronuntarea se mai redacteaza sau nu? Multumesc
Răspuns la discuția proces judecatorie
Multumesc
Buna seara. Am castigat in parte procesul la judecatorie(anulare proces verbal de contraventie lg.12/90) si in urma recursului depus la tribunal de partea adversa , acestia au castigat prin admiterea recursului si desfiintarea sentintei data de judecatorie in favoarea mea. Mai am vreo cale de atac la o instanta superioara? Multumesc