avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Activitate avram teodor

Activitate avram teodor

Bună ziua. M-am prezentat cu o adeverință de studii nivel licență, fără diplomă de studii, la ANOFM Aiud, și mi-au cerut foaie matricolă, iar cei de la facultate mi-au cerut o taxă specială de 450 lei pentru eliberare foaie. M-am dus la ANOFM Alba, dar aceștia mai tare m-au încurcat, spunându-mi că am nevoie de certificat de absolvire, iar secretarul școlii zice că nu există model de certificat pentru studenți, ci doar pentru liceu. Cum să procedez ca să-mi limitez plimbările Aiud - Alba Iulia?
Cu recunoștință, vă mulțumesc.
Mulțumesc mult!
S-au făcut nedreptăți pe parcursul celor 3 ani de studiu. Unora li s-au pus note fără să fie prezenți, s-au dat cadouri, bani, etc, unii profesori ne-au jignit. La examenele scrise care premerg susținerea licenței s-a copiat în grup, telefon, ciornă, iar la susținerea orală unii am fost nedreptățiți, există dovezi. Unde să apelez? Cum să procedez? De exemplu la DNA nu le funcționează codul captcha la modelul de petiție de pe site-ul lor.
Bună ziua. Am depăsit varsta de 26 ani, am 44 ani, am absolvit în luna iunie 2018 o facultate de muzică, dar am rămas student la o a doua facultate, domeniul litere, an 3. În aceste condiții pot beneficia de șomaj? Vă mulțumesc mult.
În urma susținerii examenului oral de finalizare studii (licență) am fost respins pe motiv de neconcordanță a temei alese, în schimb colegilor mei li s-a trecut cu vederea acest aspect. Ce pot face, cui să mă adresez? Am prezentat „Licența” miercuri, și până la această oră n-am primit încă rezultatele finale; Nici coordonatorul nu m-a însoțit în timpul expunerii. Vă mulțumesc.