avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... tratament diferențiat examen de licență facultate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

tratament diferențiat examen de licență facultate

S-au făcut nedreptăți pe parcursul celor 3 ani de studiu. Unora li s-au pus note fără să fie prezenți, s-au dat cadouri, bani, etc, unii profesori ne-au jignit. La examenele scrise care premerg susținerea licenței s-a copiat în grup, telefon, ciornă, iar la susținerea orală unii am fost nedreptățiți, există dovezi. Unde să apelez? Cum să procedez? De exemplu la DNA nu le funcționează codul captcha la modelul de petiție de pe site-ul lor.
Ultima modificare: Vineri, 13 Iulie 2018
avram teodor, utilizator
Cel mai recent răspuns: avram teodor , utilizator 08:34, 14 Iulie 2018
Reclamatia ca s-a copiat la examenul premergător sau de licenţă trebuia făcută în timpul examenului, în primul rând.
Este o îndatorire academică de ONOARE a studentului la drept să raporteze imediat tentativele de fraudă din timpul examenului.
Trebuie să te adresezi imediat Facultăţii de drept cu această reclamaţie. Este o dezonoare uriaşă şi pentru tine că nu ai reclamat imediat şi pentru Facultatea care permite astfel de fraudă.
Poţi trimite şi o reclamaţie scrisă la Poliţie.
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre exmatriculare facultate... zapata_29 zapata_29 Sunt student la Universitatea Ovidius Constanta.De curand am fost prins copiind la un examen.Mie imi este teama de a nu fi exmatriculat,datorita acestui ... (vezi toată discuția)
Examenul la o disciplina pot sa il sustin si la o alta universitate? popavasile popavasile Buna ziua. sunt student ultimul an, am ratat deja sustinerea licentei de vara din cauza unui examen la un profesor exagerat de exigent (nu vad rostul unor ... (vezi toată discuția)
Camere de filmat bac doar intr-un judet andrei12345 andrei12345 Buna ziua! In ultima perioada au fost nenumarate discutii privind bacalaureatul din acest an. In judetul Botosani, Inspectoratul Scolar Judetean a hotarat ... (vezi toată discuția)