avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Condiții șomaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Condiții șomaj

Bună ziua. Am depăsit varsta de 26 ani, am 44 ani, am absolvit în luna iunie 2018 o facultate de muzică, dar am rămas student la o a doua facultate, domeniul litere, an 3. În aceste condiții pot beneficia de șomaj? Vă mulțumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 10 Iulie 2018
Absolvenţii care, la data solicitării şomajului, au fost admişi sau urmează cursurile urnei forme de învăţământ organizate și/sau acreditate, după caz, în condițiile legii. nu vor beneficia de indemnizaţie de şomaj,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la somaj daca urmez o facultate? mi19765 mi19765 Lucrez la actualul loc de munca de peste 3 ani si in paralel urmeaz cursurile unui program de licenta la zi. A scazut volumul de munca la firma la care ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj Mihaela Padu Mihaela Padu buna ziua ! absolventii de liceu care au fost admisi la facultate mai beneficiaza de indemnizatia de somaj in anul 2018? pentru ca legea este data in 2002 ... (vezi toată discuția)
Somaj absolvent liceu 2011 eukyra eukyra Buna ziua, as dori sa stiu in ce conditii,un absolvent de liceu,promotia 2011,are dreptul la indemnizatie de somaj si care este termenul de depunere a ... (vezi toată discuția)