In urma decesului mamei am mostenit un apartament, dar am o datorie de 16000 lei pt care am poprire pe salariu. La ce suma trebuie sa scada datoria mea astfel incat banca sa nu execute apartamentul dupa ce fac succesiunea?
Buna ziua! In urma decesului mamei am mostenit un apartament. Am datorii de 16000 de lei pt care am poprire pe salariu. La ce suma trebuie sa scada datoriile astfel incat atunci cand fac succesiunea la casa sa nu imi execute banca casa?
Chiar daca dansa mai are un frate in viata si eu in calitate de fiica nu am facut acceptarea succesiunii inca?Fratele mamei poate contesta sau ataca acel contract? Ce termen am ca sa fac acceptarea succesiunii?
Buna ziua! Mama mea a murit in februarie 2017 iar pe numele decedatei exista un apartament dobandit in urma incheierii a unui contract de vanzare cumparare intre parintii decedatei si aceasta. Mai pot face acceptarea succesiunii in calitate de fiica? Decedata mai are un frate in viata. Multumesc!
Buna ziua! Mama mea a murit in februarie 2017 iar pe numele ei exista un apartament dobandit de aceasta in urma incheierii unui contract de vanzare cumparare intre decedata si parintii acesteia. Decedata mai are un fiu in viata. In calitate de fiica a decedatei mai pot face acceptarea succesiunii?
Multumesc!