avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poate HMRC din UK poate sa penalizeze cetatenii ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poate HMRC din UK poate sa penalizeze cetatenii europeni pentru ...

Poate HMRC din UK poate sa penalizeze cetatenii europeni pentru neplata taxelor, dupa parasirea tarii? Chiar daca nu mai este in UE?
Cel mai recent răspuns: aikidoro , utilizator 07:36, 12 Decembrie 2021
Da,au incheiat acord cu Anaf . Sunt multi care au crezut ca dau teapa ,si pana la urma tot platesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat David17 David17 Buna ziua! In urma cu un an cineva a facut ilegal si fara acordul meu declaratii la HMRC cum ca venitul meu si al prietenei mele ar fi in jur de 4000 ... (vezi toată discuția)
Poate cumpara un strain o casa in romania? cetatean englez doreste ... Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Poate cumpara un strain o casa in Romania? Cetatean englez doreste sa cumpere o casa undeva in zona montata, in ce conditii se poate dobandi ... (vezi toată discuția)
E posibilă o executare imobiliară în românia pentru neplata taxelor în uk? liviurosu liviurosu Pentru neplata taxelor in UK a parintilor cca 20000 lire(mentionez ca au avut o firma Self Employed )pot sa vina in tara sa-mi ia apartamentul donat de ... (vezi toată discuția)