avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Activitate Mihay91

Activitate Mihay91

Din neatentia mea am vazut ca imi expira permisul pe 25 noiembrie problema mea e ca am incercat sa ma programez dar abia pe 16 decembrie sunt locuri libere la drpciv.
Intrebarea mea daca mai e valabila sau se respecta acea lege legata de prelungirea actelor expirate cu 90 de zile in starea de alerta si daca as putea sa merg cu permisul expirat pana pe data de 16 decembrie. Multumesc si o zi buna.
Buna ziua.Vin cu o nelămurire la dumneavoastra.De ex: ma angajez la firma x ,firma x imi trece in contractul individual de munca salariu minim pe economie , in realitate salariul meu este mult mai mare decat este trecut în contract.
Intrebare mea pentru dumneavoastra este: cum se sancționează această fapta si eu ca angajat ce masuri pot sa i-au
Buna ziua. Vin la dumneavoastra cu o nelamurire. Vad ca din ce in ce mai des este o practica la angajator sa te angajeze fara contract de munca prima luna.
De ex: Ma duc la angajator la interviu discutam toate detaliile despre locul de munca.Toate bune si frumoase doar ca la final imi spune ca o sa imi faca contract de munca abia dupa o luna de munca.
Intrebat de ce asa , angajatorul spune ca ai permite legea acest lucru.
Intrebare mea pentru dumneavoastra e , care lege ? este legal aceasta practica ? daca ma puteti lamuri va rog frumos. O zi frumoasa va doresc