avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Nedeclararea venitului real
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Nedeclararea venitului real

Buna ziua.Vin cu o nelămurire la dumneavoastra.De ex: ma angajez la firma x ,firma x imi trece in contractul individual de munca salariu minim pe economie , in realitate salariul meu este mult mai mare decat este trecut în contract.
Intrebare mea pentru dumneavoastra este: cum se sancționează această fapta si eu ca angajat ce masuri pot sa i-au
Formulati plangere la ITM .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim la patron lore69 lore69 Buna ziua tuturor.Am si eu o problema cu salariul la patron.Pe scurt lucrez la un service,sunt inginer dar am un salariu de tot rasul,adica 600 lei net.Este ... (vezi toată discuția)
Aplicare salariu minim 2017 andreeasebi88 andreeasebi88 Bună ziua, lucrez la firma x mediu privat, si am un salariu de incadrare de 1300, daca de la 1 februarie salariul minim pe economie creste la 1450 ... (vezi toată discuția)
Plata impozit yna31 yna31 Buna ziua va rog ajutati-ma am salariu minim pe economie si patronul mi a cerut sa platesc eu contributiile la stat daca nu ma ttrece cu jumatate de norma.Nu ... (vezi toată discuția)