avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Activitate dhorra27

Activitate dhorra27

Mulțumesc de raspuns! Din păcate cate da, stiu ca am gresit, insa am fost in stare de soc, si m am gandit direct la binele omului, plus ca alti 2 participanti la trafic m au presat sa il duc repede la spital.. Si m am blocat si mai tare..

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Se poate ajunge la RUP dacă va angajati avocat.

Ați greșit dar se poate...sa scăpați de cazier...

Scris din București 2022

Dupa ce l am dus acasă cand am terminat la spital, m am duus la politie.. Eu eram inca in stare de soc si nu intelegeam ce se intampla. Stiam doar ca trebuia sa merg la politie.. La clinica unde l am dus, eu si lucram.. Repet. Eram inca in soc, si faceam atacuri de panica. Ulterior, cand am ajuns la politie si am declarat ce s a intamlalt, am realizat ca eu nu trebuia sa plec de la locul accidentului..

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

La spital trebuia sa va declarati datele personale de identitate şi numărul de înmatriculare sau înregistrare a vehiculului condus dupa care sa va înapoiati imediat la locul accidentului, dvs cum ati procedat?

Buna ziua! Mi s a intocmit dosar penal pt parasirea locului accidentului, deși sub presiunea victimei si a altor 2 martori "mergeți la spital" am luat victima care a suferit o plaga mica la degeg si am dus o cu masina la spital. Este posibil ca procurorul sa imi dea renuntare, respectiv neinceperea urmarii penale?
Buna! Ieri conduceam regulamentar mașina, pe acostament un biciclist a facut stanga prin fata mea fara sa se asigure sau sa semnalizeze, si ca sa il Evit am virat si eu mult stanga. L am acrosat cu oglinda masinii, in urma caruia a cazut intr o parte si a suferit o leziune superficiala la deget. Fiind cadru medical la un spital privat, inainte intrebandu l daca vrea la public sau unde lucrez eu. L am dus unde lucrez eu,fara sa ma gandesc inainte sa sun la 112, unde a fost cusut, i s a facut rx de coloana sa ne asiguram ca e bine, l am intrebat daca vrea sa mergem la politie, a zis ca nu. Insa dupa ce l am lasat acasa, am mers la politie sa fac o declaratie deoarece nu aveam încredere. Ajunsa acolo mi s a spus ca e posibil sa fiu acuzata de parasirea locului accidentului, si vatamare corporala din culpa.. Chiar daca nu a fost vina mea, ce se poate intampla cu aceste 2 acuzatii daca omul depune plangere, sau nu depune plangere.
Buna ziua! Sunt angajata a unui supermarket, angajatorul cumparand franciza, si acesta nu imi da dreptul sa imi iau concediu de odihna. Ce pot face? Mentionez ca nici anul trecut nu mi a dat zilele de drept, ma tot amana, ulterior s a incheiat anul si mi le a plătit.. Insa eu vreau sa beneficiez de zilele de concediu de odihna avute pe anul acesta, fractionat bineînțeles !