avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Mi s a intocmit dosar penal pt parasirea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Mi s a intocmit dosar penal pt parasirea locului accidentului, ...

Buna ziua! Mi s a intocmit dosar penal pt parasirea locului accidentului, deși sub presiunea victimei si a altor 2 martori "mergeți la spital" am luat victima care a suferit o plaga mica la degeg si am dus o cu masina la spital. Este posibil ca procurorul sa imi dea renuntare, respectiv neinceperea urmarii penale?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:59, 21 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La spital trebuia sa va declarati datele personale de identitate şi numărul de înmatriculare sau înregistrare a vehiculului condus dupa care sa va înapoiati imediat la locul accidentului, dvs cum ati procedat?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Septembrie 2022
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Dupa ce l am dus acasă cand am terminat la spital, m am duus la politie.. Eu eram inca in stare de soc si nu intelegeam ce se intampla. Stiam doar ca trebuia sa merg la politie.. La clinica unde l am dus, eu si lucram.. Repet. Eram inca in soc, si faceam atacuri de panica. Ulterior, cand am ajuns la politie si am declarat ce s a intamlalt, am realizat ca eu nu trebuia sa plec de la locul accidentului..

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

La spital trebuia sa va declarati datele personale de identitate şi numărul de înmatriculare sau înregistrare a vehiculului condus dupa care sa va înapoiati imediat la locul accidentului, dvs cum ati procedat?

Se poate ajunge la RUP dacă va angajati avocat.

Ați greșit dar se poate...sa scăpați de cazier...

Scris din București 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Mulțumesc de raspuns! Din păcate cate da, stiu ca am gresit, insa am fost in stare de soc, si m am gandit direct la binele omului, plus ca alti 2 participanti la trafic m au presat sa il duc repede la spital.. Si m am blocat si mai tare..

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Se poate ajunge la RUP dacă va angajati avocat.

Ați greșit dar se poate...sa scăpați de cazier...

Scris din București 2022

Eu am înțeles de la început dar va trebui sa înțeleagă și procurorul si judecătorul.

Acesta este de altfel și rolul avocatului în procesul penal în astfel de cazuri.

Scris din București 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez permisul? DaniDaniel DaniDaniel Buna ziua. Am accidentat usor cu oglinda un pieton in stare de ebrietate. M-am oprit si am insistat sa-l duc la spital dar pur si simplu nu a vrut. Dupa cateva ... (vezi toată discuția)
Plangere penala sau civila ? lemonik lemonik Am citit ca termenul de depunere a plangerii penale este de 2 luni de la data producerii accidentului / de cand se stie cine este faptasul. Prietenul meu a ... (vezi toată discuția)
Persoana vatamata, martori andu202002 andu202002 In urma cu trei luni am accidentat o minora in varsata de 10-12 ani in apropierea trecerii de pietoni. Doi martori care au declarat ulterior ca se aflau in ... (vezi toată discuția)