avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Activitate anna2018

Activitate anna2018

In cazul in care angajatul nu are stagiu de cotizare de sase luni, anterior concediului medical, angajatorul este obligat sa plateasca concediu medical salariatului ?
Un cabinet medical individual, a achitat pentru anul 2016 regularizarea la CAS in suma de 23.000 lei si a achitat in avans si regularizarea aferenta anului 2017.
In luna curenta am solicitat de la Casa de Pensii o adeverinta privind stagiul de cotizare si spre surprinderea noastra, sumele achitate cu titlu de regularizare nu figureaza in evidentele Casei de Pensii, pe motiv ca sistemul informatic de care dispun nu permite preluarea datelor de la ANAF .
Cine a depus dosarul de pensie in anul 2018, se pare ca a intampinat acceasi problema si as dori sa stiu daca s-au gasit solutii pentru corectarea datelor de la Casa de Pensii si ce demersuri ar trebui sa facem, tinand cont de faptul ca pana la finele lunii ar trebui sa depunem dosarul de pensie ?
Răspuns la discuția Negociere colectiva
Multumesc ! Din raspunsul dumneavoastra inteleg ca in numarul de angajati de la care este obligatorie negocierea colectiva, intra si angajatii aflati in concediu de maternitate.
Buna ziua,
Pentru autoturismele folosite de agentii de vanzari, foile de parcurs sunt obligatorii ? In cazul in care masina este dotata cu GPS, raportul generat de GPS poate inlocui foaia de parcurs si in ce conditii ?

In cazul in care societatea are 20 de angajati + 1 angajat cu contract de munca suspendat pentru ingrijire copil, este obligatorie negocierea colectiva si eventual incheierea unui contract colectiv de munca ?