avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Negociere colectiva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Negociere colectiva

In cazul in care societatea are 20 de angajati + 1 angajat cu contract de munca suspendat pentru ingrijire copil, este obligatorie negocierea colectiva si eventual incheierea unui contract colectiv de munca ?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:27, 16 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este obligatorie negocierea , dar nu si incheierea unui c.c.cm.
Ultima modificare: Vineri, 13 Iulie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc ! Din raspunsul dumneavoastra inteleg ca in numarul de angajati de la care este obligatorie negocierea colectiva, intra si angajatii aflati in concediu de maternitate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se iau in considerare si persoanele al caror c.i.m. este suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere colectiva sau nu RAMONICI RAMONICI Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Societatea la care lucrez este nevoita sa faca concedieri. Daca se vor concedia 9 angajati cu art 65 alin 1 si 5 ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate Mihaela-86 Mihaela-86 Buna ziua, Fix în data la care am intrat în concediu de maternitate ( cele 126 zile), compania la care lucrez a mărit salariile...Eu fiind exclusa. Mi-am ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca silvias silvias Buna ziua Am o societate la care sunt angajati 23 de salariati si conform art 236 alin (2) ar trebui sa incep negocierile pentru contractul colectiv dar ... (vezi toată discuția)