avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Activitate udrea kostyt

Activitate udrea kostyt

Și cui să mă adresez sa elibereze?


latka a scris:

Pai cum o detine, acea boxa, daca nu e specificata in CF ? Boxa respectiva e un spatiu detinut ilegal, ca si al altora de fapt, ca si de dvs., daca o veti ocupa.

Buna ziua . Acum 1 an am cumpărat un apartament . Domnul de la care am cumpărat a zis sa îi mai las timp sa elibereze boxa de la subsol și a păstrat chei de la intrare in bloc și respectiv chei de la boxe . Boxa nu este specificata in cf scrie doar subsol tehnic . Acum mi-a zis că el nu a vândut boxa și nu are de gând să o mai elibereze . Ce pot sa fac o data ce a vândut nu mai poate deține spatiu in bloc ?
Buna ziua . Am un credit ipotecar prima casa și ratele sau dublat in jumătate de am . Este legal că băncile să mărească dobânzile atât de mult , care este pragul până la care se pot marii ratele și ce protecție legală avem împotriva acestui lucru ?
Buna ziua. Locuiesc la bloc și vecinul de jos în jurul orei 22 bate in tavan și îmi sperie copilul . O dată copilul meu era în pat eu la servici și soția era la dus și a început să bată până a început copilul sa plângă . Acest lucru persista ce as putea sa fac legal ?
ce trebuie sa fac pentru a primii teren sau ajutor de la stat pentru a-mi ridica o locuinta