avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Locuiesc la bloc și vecinul de jos în ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Locuiesc la bloc și vecinul de jos în jurul orei ...

Buna ziua. Locuiesc la bloc și vecinul de jos în jurul orei 22 bate in tavan și îmi sperie copilul . O dată copilul meu era în pat eu la servici și soția era la dus și a început să bată până a început copilul sa plângă . Acest lucru persista ce as putea sa fac legal ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:31, 30 Noiembrie 2022
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila in urma unei notificari pe care sa i-o faceti in scris, trimisa cu confirmare de primire prin posta, puteti sesiza politia si primaria in baza Legii nr. 61/ 1991 privind linistea si ordinea publica, art.2 pct.25-27. Gasiti legea aici: [ link extern ]
In notificare puteti aminti ca sunteti dispus sa deschideti actiune in instanta.
Initial icercati solutionare amiabila
Daca este vorba despre imobil cu izolatie fonica precara,analizati oportunitatea izolarii fonice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini gălagiosi deasupra și dedesubt simdav1 simdav1 Locuieșc intr-un bloc la etajul 2. Vecinii de la etajul 3 au activitate intensa după ora 22:30 - aspira, fac curățenie, muta scaunele, dulapurile, fac ... (vezi toată discuția)
Cum rezolv problema cu vecinii de deasupra între care este și ... Ramona Todoran Ramona Todoran Cum rezolv problema cu vecinii de deasupra între care este și o persoana în vârsta cu handicap grav,zice-se,care fac gălăgie pâna în jurul orelor 23 ... (vezi toată discuția)
Bună seara! locuiesc într-un imobil la etajul 1 și sub mine ... Ionuț  Ruscea Ionuț Ruscea Bună seara! Locuiesc într-un imobil la etajul 1 și sub mine își desfășoară activitatea o societate comerciala care începe programul de la 06:00! Ma ... (vezi toată discuția)