Am inchiriat un apartament cu acordul bancii, dar inca astept acordul MFP-ului. La fisc nu pot declara pentru ca nu am aprobarea statului. Este ilegal sa inchiriez fara acordul lor? Ce se poate intampla?
Multumesc
Buna seara, între mine si asoc de proprietari , inca un alt apart si instalatorul s-a întocmit un proces verbal de constatare, însă asoc si președintele nu vor sa ne trimită o copie. Toți am semnat originalul, urmând ca apoi sa ne trimită pe email o copie, însă imi ignora mesajele. Ce pot sa fac acuma cand eu am nevoie de acea copie, deoarece in PV scrie clar ca eu nu am nici o scurgere de apa in apartament, pt ca vecina ma acuza ca e inundata.
Multumesc.
Buna seara,
Asociația de proprietari a chemat la mine in apartament 2 instalatori sa constate ceva scurgeri de apa, au constatat ca siliconul de la vana e problema si au plecat. Administratorul a spus ca nu trebuie sa achit vizita lor, însă azi m-am trezit cu factura de la întreținere si la diverse mi-a pus 300 lei, l-am sunat si a spus ca 300 a costat vizita lor si ca eu trebuie sa o plătesc. Am sunat la compania de instalații si au zis ca o vizita la client pt constatare costa in jur de 60 lei. Ce fac eu in situația asta? Ma puteti ajuta? Unde pot sa fac o plângere sau un denunț?
Multumesc pentru răspuns.
Administratorul a zis ca nu este țeava pluvială. De asemenea a trimis un instalator la mine acasa si nu vrea sa-mi dea un proces verbal de constatare, nici instalatorul. A zis ca nu se da. Ce pot face eu in acest caz?
Buna ziua,
Peretele dintre bucatarie si hol a vecinei de sub mine este umed, este o pata care câteodată se usca câteodată se mărește. Am chemat 3 instalatori si au spus ca nu e nici o problema la mine si ca s-ar putea sa fie de la o țeava in perete. Întrebarea mea este daca trebuie spart perete de la mine din apartament pt a găsi problema si daca asociația este responsabila pt costuri? Nu stiu daca are legătura dar vreau sa Menționez ca deasupra mea este o terasa.