avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proces verbal de constatare între mine si asociația ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proces verbal de constatare între mine si asociația de proprietari

Buna seara, între mine si asoc de proprietari , inca un alt apart si instalatorul s-a întocmit un proces verbal de constatare, însă asoc si președintele nu vor sa ne trimită o copie. Toți am semnat originalul, urmând ca apoi sa ne trimită pe email o copie, însă imi ignora mesajele. Ce pot sa fac acuma cand eu am nevoie de acea copie, deoarece in PV scrie clar ca eu nu am nici o scurgere de apa in apartament, pt ca vecina ma acuza ca e inundata.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Eugenia Serban , Avocat 10:10, 5 Decembrie 2018
Buna ziua!
Conform art. 8 alin. 1 din O.G. nr. 27/2001 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitilor, Asociatia de proprietari ar trebui sa va raspunda la respectiva solicitare.
Va sfatuiesc totusi sa trimiteti o notificare oficiala catre Asociatia de proprietari in care sa mentionati ce solicitari aveti, si sa faceti referire la art. 8 alin. 1 din O.G. 27/2001, respectiv la faptul ca au obligatia legala de a va raspunde la notificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul legal de raspuns la o cerere depusa la asociatia de propietari coroviceanu coroviceanu Va rog sa imi spuneti care este termenul legal de raspuns la o cerere depusa la Asociatia de Proprietari prin care se solicita copii dupa anumite acte. Se ... (vezi toată discuția)
Inscris notarial pentru adresa e-mail? Process Process Buna ziua, Locuiesc in strainatate si detin un apartament in tara de care se ocupa o ruda care a murit. Dupa deces, am contactat presedintele asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial la parter mirusaby mirusaby Buna seara, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: -cum pot obtine de la un proprietar copie dupa actul de proprietate al unui spatiu detinut la ... (vezi toată discuția)