avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Activitate Zekibaris

Activitate Zekibaris

Răspuns la discuția Dosar penal
Vroiam sa știu în cât timp primesc soluția, având în vedere ca am depus cerere de urgentare!!
Discuție Dosar penal
Buna ziua, am și eu o întrebare!
Am dosar penal pe numele meu la rutiera precum ca am condus cu permisul suspendat, dosarul a fost depus la Dorohoi cu propunerea de clasare direct la procuror.
Între timp dosarul sa transferat la Botoșani și din câte am înțeles este spre binele meu ca sunt mai mulți procurori și se rezolva mai rapid, dosarul este depus din luna ianuarie de la inceput!
Am fost la parchetul de pe langa tribunalul Botoșani și am depus o cerere de urgentare a soluție precum ca am nevoie pentru a putea desfășura munca în străinătate!
Cam în cât timp estimativ ar trebuii sa primesc soluția la dosar sau răspunsul la cerere??
Răspuns la discuția Dosar penal rutiera
Am condus cu permisul suspendat dar a fost o situație mai delicata! Eu venisem de la munca din Germania și prietena mea posesoare de permis conducere categoria B, a venit după mine la șiret cu mașina, ea fiind începătoare!
În drum spre casa am primit un telefon precum mama ei bolnava cu inima i se făcuse rău și au ridicat-o la spital și ea fiind o fire mai vulnerabila i sa făcut rău la volan!
Am tras pe dreapta am stat circa 15-20 de minute și ea se simțea la fel de rău!
La care m-am suit eu la volan pentru a ajunge mai repede in oraș precum ca aveam urgenta! Am fost surprins de radar și sa depistat ca am permisul suspendat i-am explicat situația am dat declarație, prietena mea a dat declarație și pe motivul asta sa depus la procuror cu propunere de clasare!!
Buna ziua, am și eu o întrebare!
Am dosar penal pe numele meu la rutiera precum ca am condus cu permisul suspendat, dosarul a fost depus la Dorohoi cu propunerea de clasare direct la procuror.
Între timp dosarul sa transferat la Botoșani și din câte am înțeles este spre binele meu ca sunt mai mulți procurori și se rezolva mai rapid, dosarul este depus din luna ianuarie de la inceput!
Am fost la parchetul de pe langa tribunalul Botoșani și am depus o cerere de urgentare a soluție precum ca am nevoie pentru a putea desfășura munca în străinătate!
Cam în cât timp estimativ ar trebuii sa primesc soluția la dosar sau răspunsul la cerere??
Bună ziua, numele meu este : YAZICI ZEKI BARIS!
În anul 2018 am fost prins la volan conducând un autoturism asta în timp ce aveam permisul de conducere suspendat!
În numele meu mi s-a deschis un dosar penal sub săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul în perioada suspendării permisului!!
Domnul de la cercetări penale a mers pe varianta simplificată la parchet și a depus dosarul la procuror cu propunerea de clasare a dosarului la data de 15/01/2019!
Întrebarea mea este, cât timp durează pana ce primesc soluția de la procuror acasă?? A trecut deja o luna și 11 zile! Ma poate ajuta cineva va rog? Mulțumesc anticipat! :)
Buna ziua , am și eu o întrebare dacă mă puteți ajuta ! Am trecut punctul de frontiera vamală Siret și eram 3 persoane în autoturism ! In momentul când am ajuns pe artera la vânătoare , m-a întrebat agentul vamal cate țigarete am , eu i-am declarat cate 5 cartușe de persoană și el m-a dus la hala de control amănunțit ! Acolo le-am arătat , ei au făcut poze și mi-au dat amendă de 5000 Ron plus reținerea mașinii până la achitarea amenzii ! Ideea este că mi-au scris mie 15 cartușe cu toate că eu am declarat 5 cartușe de persoană și cele 2 persoane aflate în mașina au recunoscut că sunt ale lor !
1: Se poate sa rețină mașina pentru amendă cu toate că am declarat țigaretele ?
2: De ce mi-au scris amendă numai mie si mi-au scris 15 cartușe mie ?
Daca erau 5 cartușe la o singura persoană se putea da amenda pentru 5 cartușe și sa rețină mașina ?
Eu ii suspectez pe agenții vamali și polițaii de frontiera de abuz în serviciu ! Va rog frumos ajutati-ma!