avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Activitate Mary355

Activitate Mary355

Cu tot respectul domul LUPALB13,am ceva de comentat la afirmatiile dvs.

1 .Fetita nu poate iesi fara pasaport din tara!
2. Mergeti la serviciul pasapoarte si veti afla ca pasaportul se elibereaza DOAR la cererea si CU SEMNATURA persoanei ,care a primit incredintarea minorului. NU AI INCREDINTARE,NU PRIMESTI PASAPORT,SIMPLU CA BUNA ZIUA.Nu cred ca s-a schimbat legea,de cind am plecat eu din tara.O sentinta de la instanta ,ca poate iesi cu fetita din tara este egal CU ZERO!!!nu se accepta la serviciul pasapoarte pentru eliberarea unui pasaport!
Mama nu poate pierde in NICI UN CAZ incredintarea minorului.Nu va faceti ABSOLUT NICI O GRIJA. Tatal este minat de ciuda si razbunare,pentru ca mama este pe cale de a-si reface viata.Dupa cum se vede nu ii pasa lui de copil (ca daca ii pasa nu se comporta asa in ultimii ani),ci vrea sa terorizeze mama si dorinta ei de a fi fericita intr-o tara noua cu micuta.
Nu o poate obliga sa se intoarca in tara,nici nu va ginditi la asa ceva.Mama este o persoana libera si independenta,nici un barbat pe lumea asta nu are dreptul de a-i dirija viata.Am repulsie fata de acesti indivizi,care vor sa strice nu numai fericirea mamei,dar si a propiului copil.
ce poate face mama??Va spun eu.Sa isi savureze viata alaturi de fetita ei,sa nu isi bata capul cu fostul sot.Timpurile in care el domina,teroriza familia s-au terminat.Mama este tare pe pozitie,are incredintarea copilului in mina,

Drept de vizita nu a cerut stimabilul,ca urmare MAMA NU ARE OBLIGATIA DE A-l Informa asupra noului domiciliu!!!Nu i-a incalcat NICI UN DREPT,TATAL NU AVEA NICI INCREDINTARE ,NICI DREPT DE VIZITA!!!
Tatal are acuma dreptul sa deschida proces de vizita,lasati-l sa il deschida.Mama nu se mai afla sub legile Romaniei,se afla sub legile grecesti.Orice hotarire de vizita se poate disputa acolo,mama sa nu fie de acord doar cu drept de vizita IN PREZENTA EI,datorita purtarii nefaste,agresive a stimabilului din trecut.
Vreau sa va mai spun ca Grecia este o tara exceptionala,protejeaza enorm de mult mama si copilul,prietena dvs. sa nu se lase terorizata,nici un telefon,vizite sau chestii de genul acesta ANTERIOR UNUI PROCES DE VIZITA.NU e nevoie,mama nu mai are nici o obligatie de a-i asculta stupiditatile si amenintarile.MAMA trebuie sa inteleaga,ca este O PERSOANA LIBERA,DIVORTATA,nu trebuie absolut deloc sa ii fie frica!!!!!Disputele se rezolva in instanta,pe cale amiabila,slabe sanse cu asemenea individ,nu va pierdeti timpul. Daca primeste drept de vizita,va fi doar in prezenta dvs.datorita distantei,rar va fi drept de vizita,in restul timpului mama sa isi savureze noua viata si libertate,sotul apartine trecutului,un capitol inchis,sa isi refaca viata,o merita din plin dupa asa o viata linga un asemnea monstru,bestie umana,capabil sa bata mama in fata copilului.Sa nu aiba nici o mila,sa fie dura,directa si sa il trateze asa cum merita!!!!Nici el nu a avut mila cind a pus mama si copilul in astfel de trairi ingrozitoare.

Orice problema aveti,va rog sa luati imediat legatura cu mine.Am avut probleme similare si va pot ajuta in orice legat de aceasta situatie,chiar daca sunt acuma in California.

Numai bine,multa sanatate la prietena si micuta,sa fie fericite si sa savureze viata in Grecia.

dna ginaiacovici...

nici eu nu am nimic cu dvs.dar oamenii trebuie informati CORECT. Sa nu informeze de presupuse consecinte negative,care nu exista! Nu se incalca nici o lege din codul penal,in momentul in care mama ,care are incredintarea minorului schimba resedinta minorului in alta tara.Nu se porneste nici un proces penal.Simplu ca buna ziua.

Nu sustineti,ca in cazul meu s-a terminat cu bine,si in alt caz,s-ar putea sa nu se termine cu bine...

NU,nu...In toate cazurile,in care mama are incredintarea,ea are dreptul sa schimbe resedinta si NU EXISTA PROCESE PENALE,pentru ca in codul penal roman nu exista o asemenea lege.

ca se doreste o schimbare a legii,ca tatal este dezavantajat intr-o astfel de situatie datorita distantei..si asa mai departe..astea sunt alte puncte de discutie...

se stie ca multe mame dupa divort se zbat in saracie in Romania,ca isi doresc o viata mai buna..plecarea in strainatate si schimbarea resedintei minorului,poate insemna nu numai un viitor mai bun pentru mama,dar si pentru copil...
fiecare om are dreptul la fericire si la libertate..de ce sa renunte mama la o astfel de sansa de a trai mai bine,de a face un viitor mai bun,doar datorita tatalui??..tatii sunt cei care isi refac viata mult mai repede dupa divort,de ce nu ar avea mamele drept sa o faca?ele nu sunt la cheremul barbatilor si eu sustin orice actiune de acest gen a mamelor,pentru ca legatura dintre mama si copil este sfinta,niciodata mama nu trebuie despartita de copil(exceptie mama persoana "neserioasa")...sunt totdeauna de partea mamelor onorabile,foarte rar de partea tatilor...eu intotdeauna le apar interesele,ma bucur ca sunt fericite alaturi de copilasi,ca si-au refacut viata (le incurajez sa o faca pentru ca o mama fericita duce la un copil fericit) si de aceea este important pentru mine ca mamele sa fie bine informate,sa nu fie speriate sa faca astfel de pas,daca isi doresc cu adevarat...

dvs. sunteti avocat,nu aveti voie sa faceti diferenta intre mame si tati,eu nu sunt,eu favorizez mamele,recunosc de buna voie si nesilita de nimeni..:)....eu vad copilasii mai fericiti linga mama lor draga si nu linga tata si mama vitrega...asta este,asa sunt eu...

va doresc si dvs. un paste fericit si sper ca nu v-am suparat prea tare,dar este importnat pentru mine ca mamele "mele"sa fie bine informate...

cu tot respectul doamna avocat ginaiacovici..dar se vede ca nu aveti specializare pe drept international privat.

Nu imi vine sa cred ce citesc: "instiintarea cu privire la parasirea tarii si cu atat mai mult instiintarea si acordul stabilirii resedintei minorului in alta tara sunt necesare daca nu doriti procese penale!".
DACA NU DORIM PROCESE PENALE?Dvs.sustineti ca cineva ,care are incredintarea minorului are nevoie de acord pentru a stabili resedinta minorului in alta tara??Aceasta sustinere nu are baza legala,dar absolut nici una.
Procese penale?Rapirea minorului conform Conventiei de la Haga este pedepsita penal DOAR IN GERMANIA (EI AU O LEGE IN CODUL PENAL STRICT REFERITOARE LA ACEST ASPECT)dar nu EXISTA LEGEA IN CODUL PENAL ROMAN referitoare la acest lucru si daca dvs. ati gasit-o si toti avocatii mei din Romania nu au gasit-o trei ani de zile ,atunci va rog sa imi spuneti si mie legea din codul penal roman,care se aplica in acest caz,legea ,care incepe urmarirea penala in cazul rapirii. Am dezbatut aceasta problema cu multi procurori din Romania,dar daca dvs. aveti alta parere va rog sa imi dati negru pe alb legea ,care incepe urmarirea penala in cazul in care MAMA ARE INCREDINTAREA MINORULUI.Repet IN CAZUL IN CARE EXISTA DEFINTIV SI IREVOCABILA SENTINTA DE INCREDINTARE.


In situatia mea s-a inceput un proces de rapire internationala din alt motiv.Eu am avut dreptul de stabilire a resedintei minorului,dar dupa plecarea mea din Germania s-a facut o ilegalitate (de aceea judecatorul german a fost demis din functie dupa actiunile mele)si anume s-a deschis rapid un proces pe fond de tata,in care se cerea ca dreptul de stabilire a resedintei minorului sa se ia de la mama si sa se dea tatalui.Instanta,judecatorul german a comis o ilegalitate,a dat o ordonanta presedentiala rapid,in care mi se lua mie acel drept si se dadea tatalui,numai ca in acest proces de fond eu nu mai eram pe teritoriul german si in absenta mamei si a copilului de pe teritoriul german nu aveau dreptul sa dea o ordonanta presedentiala si sa nu informeze mama asupra procesului.Cu aceasta ordonanta presedentiala s-a pornit procesul international de rapire,motivind ca s-a incalcat dreptul de incredintare al tatalui si s-a inceput urmarirea penala conform codului lor penal.Uite copilul mi-e incredintat mie si mama l-a luat!!!Ceea ce nu era adevarat,plecarea mea a fost legala,eu avind dreptul de stabilire a resedintei minorului oriunde in lume.Procesul de rapire internationala nu a avut voie nici macar sa inceapa,pentru ca sentinta nu era defintiva si irevocabila,era doar o ordonanta presedentiala,dar n Bucuresti totul este posibil si procesul a inceput.Eu am cistigat pe linie,pentru ca se facusera multe lucruri nu corespunzatoare legilor. In procesul de rapire be baza ordonantei presedentiale eram acuzata de rapirea minorului de la tatal,care avea dreptul de stabilire a resedintei,asa ca se sutinea ca eu am incalcat dreptul lui.Dar mi-am dovedit nevinovatia,Germania pierduse si urmarirea penala a fost oprita,mandatul de arestare imediat anulat.Pentru ca totul se facuse smechereste,dar nu va faceti grija ,ca persoanele raspunzatoare au fost demise din functie.Asemenea greseli nu se accepta,cariera judecatorului german,ce a emis ordonanta presedentiala a fost terminata datorita actiunilor mele impotriva lui. A gresit,a aparat partea germana,neactionind pe drept,trebuie sa suporte consecintele.

Desigur ca fiecare caz are particularitatile lui,DAR LEGEA ESTE LEGE,NU E TOCMEALA!!!E clar ca buna ziua din conventie:doar daca se incalca DREPTUL DE INCREDINTARE AL UNUI PARINTE ESTE VORBA DE RAPIRE.Deci Tatal are incredintarea,eu iau copilul si plec,atunci da,i-am incalcat dreptul. La fel cu vizita,daca nu il informez la timp de schimbarea resedintei.NU TREBUIE ACORD pentru a schimba resedinta minorului inca o data si NU EXISTA IN ROMANIA urmarirea penala pentru rapire minor ,in cazul in care mama are incredintarea minorului.Nu s-a ajuns sa se ceara o extradare a mea,dar pentru a ma informa luasem contact cu mari procurori din Bucuresti si din Timisoara.Ziceau ca nu EXISTA in codul penal roman o lege similara cu cea germana pentru rapire,nefiind deci urmarita penal.Extradarea mea putind fi refuzata.Erau foarte furiosi pentru tot ce mi se intimplase si pot sa va spun ca politia,procuratura,interpolul din Romania,toti oameni de nota zece,alaturi de mine,alaturi de cetateanul lor roman.Cu multi avocati si judecatorii romani am avut experinete negative,eu avind mai multe procese paralele in Bucuresti si in vestul tarii (rapire,anulare sentinta germana drept de stabilire resedinta si asa mai departe,toate cu copilul)..

Astept cu nerabdare legea din Codul penal care porneste urmarirea penala,in caz ca mama,care are incredintarea minorului,pleaca din tara si stabileste resedinta minotrului in alta tara fara acordul tatalui.
Raspunsurile mele nu sunt tendetioase,consider eu,ci corespund adevarului.
Acest forum este pentru a schimba pareri si daca eu consider parerea dvs.nu tocmai corecta,am dreptul sa sutin acest lucru,mai ales cind este vorba de o tema asa de importanta.decizii mari in viata mamelor.Femeile din Romania trebuie sa isi cunoasca drepturile si nu trebuie speriate de avocati nu tocmai bine informati. Asa am fost si eu speriata de unii avocati din Romania,care ma si vedeau ani de zile dupa gratiile germane.Sunt libera ca pasarea cerului,in cazierul meu nu este nimic.

DECI :DACA aveti incredintarea minorului si schimbati resedinta minorului in alta tara,informind tatal asupra noii resedinte,NU SE INCEPE O URMARIRE PENALA impotricva dvs. si nu se pune problema unei rapiri pe baza conventiei.NU VA TREZITI CU PROCESE PENALE,SPUN EU.

Daca aveti incredintarea minorului,va trebuie acordul prealabil al tatalui pentru schimbarea resedintei minorului in alta tara,daca nu, va treziti cu procese penale "instiintarea cu privire la parasirea tarii si cu atat mai mult instiintarea si acordul stabilirii resedintei minorului in alta tara sunt necesare daca nu doriti procese penale!"spune doamna avocat Ginaiacovici.

Primesc scrisori din intreaga lume de la mame romance ,care au plecat din tara cu dreptul de incredintare al minorului in buzunar si au schimbat resedinta minorului.Procese penale nu exista in acest caz,pentru ca nu exista lege in codul penal roman,pe baza careia sa se incepa urmarirea penala,daca mama avea incredintarea in buzunar.

In final Legea 272/204 nu se aplica,in cazul in care unul dintre parinti are incredintarea minorului defintiv si irevocabil.Se vede chiar din textul legii pus de dvs."Deplasarea copiilor in tara si in strainatate se realizeaza cu instiintarea si cu acordul ambilor parinti".



doamna ginaiacovici...cu tot respectul...nu stiu de unde ati tras concluzia ca nu suport sa fiu contrazisa...nu suport ca oamenii sa nu fie corect informati de catre unii avocati..am avut si eu de-a face in Romania cu multi avocati,care m-au infformat absolut gresit si daca ma luam dupa dinsii la sapa de lemn ajungeam.Eu nu sunt avocat,dar sunt un caz autentic ,implicat intr-un proces de rapire internationala minor bazat pe Conventia de la Haga.Si dupa cum bine stiti aceste procese internationale sunt rare in lume,de aceea sunt foarte rari si avocatii specializati pe drept international privat..Romania Germania a fost primul caz dupa cite stiu eu.Aceeasi poveste,aceeasi acuzare!!!Am cistigat,ajungindu-se la concluzia ca mama a actionat legal!!!!Aveam dreptul de stabilire a resedintei minorului dat de instantele germane si tatal AVEA DREPT DE VIZITA!!!Dar pentru ca a fost informat la timp de noua resedinta a minorului,s-a actionat legal.BAZA legala,cititi va rog Conventia de la Haga,veti vedea cazurile in care este vorba de o rapire si veti vedea cazul,in care se aplica Conventia de la Haga.Daca se incalca dreptul de incredintare dat tatalui,cu alte cuvinte daca copilul este incredintat tatalui si eu il iau si il duc in alta tara,atunci este o rapire si se aplica Conventia.Dar daca este incredintat mie ca mama,eu pot sa il duc unde doresc eu,pentru ca eu am dreptul de a stabili resedinta minorului,eu am incredintarea si aceasta sentinta imi da acest drept.De asemnea daca tatal are drept de vizita si mama ia copilul pleaca cu el in lume fara sa informeze tatal asupra noului domiciliu,astfel incit tatal sa nu poata sa viziteze copilul.In acest caz dreptul de vizita este incalcat si se aplica conventia de la Haga.DAR INCA O DATA DOAR daca mama se ascunde cu minorul.Dar daca nu ascunde noua resedinta a minorului si tatal este imediat informat,atunci nu se incalca nici un drept si Conventia nu se aplica. Textul Conventiei,BAZA LEGALA (subiect cind rapire cind nu este rapire) poate fi citit de toata lumea,nu e un secret,trebuie bine citit si aprofundat. Daca se cunoaste si intelege textul Conventiei se stie cind se aplica sau nu conventia.


inca o data spre clarificare doamna Stoica si doamna Ginaiacovici.

Daca mama are dreptul de incredintare a minorului DEFINITIV SI IREVOCABIL,MAMA ARE DREPTUL DE A SCHIMBA RESEDINTA MINORULUI ,DE A PLECA DIN TARA SI A SE MUTA CU MINORUL IN ALTA TARA!FARA ACORDUL TATALUI.Inca o data tatal nu are voie a ingradi dreptul mamei de a se stabili si trai unde doreste.Mama nu este obligata a-i cere permisia de a parasi tara si de a se stabili in alta tara si VORBESC DE STABILIRE,NOUA RESEDINTA ,NU DOAR IESIRE DIN TARA!.Mama este obligata sa ii comunice noul domiciliu,pentru ca el sa poata sa isi exercite dreptul de vizita in continuare.Distanta este o problema,dar NU A MAMEI.In ceea ce priveste conventia de la Haga,nu se aplica in acest caz.NU s-a violat dreptul de incredintare a minorului (mama avind acest drept,daca era dreptul la tatal si mama il lua pe copil,atunci era rapire si se aplica Conventia).Nu se violeaza nici dreptul de vizitare pentru ca mama a informat tatal si nu se ascunde cu copilul.Cred ca sunt foarte bine informata,cazul meu fiind primul proces international Romania Germania bazat pe Conventia de la Haga si cunosc toata materia,toate legile cistigind pe linie. dar pot sa spun ca sunt foarte putini avocati specializati pe drept international privat in Romania,ei putind fi numarati pe degete.Multi sustin ca sunt adinciti in materie,dar rezultatele sunt dezamagitoare.
pai nu asta spuneam?..mama trebuie sa informeze tatal asupra noii resedinte.M-am mutat in alata tara,noua mea adresa este::xxxx.In cazul acesta ea nu se ascunde,ea nu impiedica tatal dreptul de vizita.Desigur se pune acuma problema distantei,dar mama NU IMPIEDICA dreptul de vizita,DEOARECE TATAL CUNOASTE NOUA ADRESA.In acest caz nu i se poate imputa mamei nimic!Ea actioneaza legal informind tatal despre noua resedinta,neascunzind copilul si astfel neimpiedicind drept vizita.
Nu ,nu este obligata sa anunte tatal inainte de intentia ei de a iesi si a se stabili in alta tara.Are dreptul de incredintare,are dreptul legal de schimba resedinta minorului.Nu ii trebuie cum am spus, acordul tatalui si de aceea nu este necesar sa il anunte inainte ca la data de ..va pleca din tara. Este de-ajuns daca el este informat rapid dupa ce a juns la noua resedinta in noua tara.

DA,dreptul de vizita este recunoscut conform reg 2201/2003,dar datorita distantei nu mai poate fi exercitat ca in forma sentintei romanesti si de aceea trebuie o noua reglementare,care este de obicei hotarita de instantele din tara noi resedinte la noua resedinta a minorului deci.
doamna Stoica,nu e necesar acordul tatalui ,daca tatal are drept de vizita. Este doar atunci infractiune,cind mama sustrage copilul de la tatal,ascunzindu-l, impiedicindu-l sa exercite dreptul de vizita. Atita timp cit mama informeaza imediat tatal despre noua resedinta in alta tara ( o simpla scrisoare recomnadata cu aviz de primire din tara noua,in care se da tatalui noua resedinta,este DESTUL!!!!) si nu impiedica vizita, totul este ok.Mama daca are incredintarea minorului definitiv si irevocabil,poate pleca la orice ora din ROMANIA,LEGAL si tot LEGAL are dreptul sa isi stabileasca noua resedinta oriunde doreste in lume. MAMA nu este sclava Romaniei,din cauza copilului sa nu poata iesi din tara,ea NU ESTE LA CHEREMUL TATALUI!! sau sa nu poata sa isi stabileasca domiciliul in alta tara.Ea are dreptul la libertate,daca i s-a incredintat minorul are dreptul sa ia minorul cu ea unde doreste!!!!.Stiu ca nu le place tatilor acest lucru ,dar acesta este adevarul.In momentul in care divortati de partenere ginditi-va si la acest lucru. Un drept de vizita nu inseamna,ca mama nu poate iesi din tara fara acordul tatalui.Ea are dreptul la fericire,la propria ei viata si nimeni nu are dreptul a-i dicta aceasta viata,NICI MACAR FOSTUL SOT. Dreptul de vizita nu este un mijloc de a controla si dicta viata viitoare a fostei sotii dupa divort!!!tatii trebuie sa fie constienti ca un drept de incredintare inseamna libertatea mamei de a se stabili in alta tara.de asemenea ei trebuie sa fie constienti ca odata cu stabilirea resedintei in alta tara,mama si minorul se supun legilor acestei tari,Romania avind puteri foarte limitate,Reg. 2201/2003 al comunitatii europene intra in joc in momentul dreptului de vizita,dar mama poate cere instantelor din noua tara restrictionarea acestui drept (cum a fost dat in Romania) si cere o noua judecare si o noua reglementare. Si inca o data,daca mama are incredintare minor nu s epune problema unei RAPIRI internationale.Conventia de la Haga nu se aplica.
Consider ca tati trebuie bine informati doamna STOICA.Afirmatia dvs. nu corepsunde adevarului,doar daca mama nu informeaza tatal despre noua resedinta imediat.
Din cele sustinute de dvs. un lucru este clar ca buna ziua"Nici mama,nici tata nu avea dreptul de incredintare a minorului!!,adica nici o sentinta defintiva si irevocabila.Daca era definitiva si irevocabila pentru mama,dvs. nu ati fi putut sa o atacati si sa cistigati.Daca ati fi avut dvs. sentinta definitiva si irevocabila,mama nu ar mai fi putut face apel.DEFINITIV SI Irevocabil inseamana ca toate caile s-au epuizat.Finit,terminat.
LEGAL,mama poate trece granita cu minorul DOAR avind in mina o sentinta DEFINITIVA SI IREVOCABILA.Concluzie:mama a iesit ilegal din tara cu copilul.Ce puteti dvs. face??MAI NIMIC!! NU SE PUNE PROBLEMA RAPIRII MINOR bazat pe Conventia de la Haga,deoarece nici unul din parinti nu avea dreptul de incredintare minor defintiv si irevocabil,deci acest drept nu v-a fost incalcat de catre mama si nu puteti incepe un proces de rapire bazat pe conventia de la Haga!!
Ce va ramine de facut,este sa asteptati rezultaul apelului.Daca cistiga mama incredintarea defintiv si irevocabil,puteti cere drept de vizita.Foarte complicat intre tari si dureaza enorm de mult...Daca citigati dvs. incredintarea,mama poate sa isi stabileasca resedinta in tara noua si poate cere acolo nerecunoasterea sentintei romane si reincredintarea minorului.Problema cea mai mare este timpul!!Cu cit mai mult timp trece,cu atit mai putine sanse aveti sa obtineti copilul.
Sincer vorbind pentru mine locul copilului este linga mama (cu exceptia mama nu este o persoana onorabila) si consider legatura dintre mama si copil sfinta,e parerea mea si mi-o respect. Chiar doriti sa despartiti copilul de mama lui??
Sunt de acord ca trebuie sa luptati pentru dreptul de vizita si ca dreptul de vizita al tatalui este important,dar conisder inca o data ca copilul nu trebuie luat de linga mama lui.Intentia dvs. a fost de a lua copilul de linga mama lui,devreme ce ati cerut incredintarea!!
Ati cerut incredintarea,ati cistigat-o,mama s-a speriat si si-a luat lumea in cap intr-un moment de disperare,pe care poate dvs. l-ati provocat cerind incredintarea.In viitor analizativa mai bine pasii ( e sfatul meu,REPET DOAR in cazul cind doamna este o persoana onorabila,o mama iubitoare) si faceti cel mai bun lucru pentru copil!!Rufele murdare nu se spala pe spinarea copilului.
Răspuns la discuția probleme cu soacra
sotul nu trebuie pus in postura de a alege intre dvs. si mama lui. Dvs. nu trebuie sa puneti paie pe foc,ci scopul dvs. este sa salvati familia copilasior dvs.Mergeti la oglinda si facetiva putina autocritica,cu siguranta nici dvs. nu sunteti usa de biserica,nobody is perfect,nici "biata socrela", nu e dracul chiar asa de negru.Poate resusiti sa cistigati inima soacrei si in asta vad eu salvarea intregii familii.Ginditi-va pozitiv,dvs.facetiva luntre si punte sa cistigati inima doamnei soacre,schimbati macazul(va fi socata),fiti nora din poveste,abundati-o cu atentie ,iubire,explicati-i cit de important este ca copilasii sa aiba parinti si bunici.familia este cel mai scump lucru de pe lume,dupa parerea mea.Parintii atit ai dvs.,cit si ai lui,nu sunt perfecti,dar trebuie acceptati cu greselile si partile lor negative.O bunica este un mare cistig pentru copii dvs. lasati-o sa ingrijeasca copiii,in timp ce dvs. cu sotul faceti un weekend minunat sau va luati timp pentru voi.Nu a vrut copiii bunica??eh,ce sa ii faci cum zic americanii: LIVE WITH IT!!!Aici sunt si incurajati-o sa fie cit mai mult alaturi de nepoti.E pozitiv pentru nepoti si va da dvs. mai mult timp liber.Nu va ginditi negativ,ginditiva pozitiv, soacra are si parti bune (orice om are),nu o vedeti numai in negru.
Imaginati-va cum ar fi,daca dvs. si soacra v-ati intelege de minune?Nu ar fi extraordinar si un mare cistig pentru sot si copii??mai lasati de la dvs. ca sunteti mai tinara si incercati sa ii cistigati inima,nu cred ca e chiar asa de piatra.Aveti aceasta obligatie pentru copii dvs.,ca atunci cind va veti uita in oglinda sa fiti cu constiinta impacata,ca ati facut orice pentru salvarea familiei micutilor dvs.