Mimi60
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Vezi ca PNL-ul parca, a pus la dispozitie avocati pro bono, care sa se ocupe de treaba asta si ei pot spune tot ce trebuie facut. Se poate cauta oferta asta pe pagina de facebook a PNL sau pe google. Succes!!
Mimi60
Utilizator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Se misca foarte greu lucrurile in privinta anchetelor, pe motiv ca nu sunt bani pentru tot felul de expertize...Mama mea a fost omorata pe trecere de pietoni in iunie 2013 si abia in decembrie 2017 s-a terminat procesul si asta pentru ca avocata a platit din banii ei, pe care i-a recuperat din despagubiri, unele expertize care nu se miscau deloc din lipsa la bani la politie. E drept ca noi am stiut cine a omorat-o, omul a venit si a vorbit cu noi, nu era vreun vitezoman sau teribilist, parea sincer afectat si regreta, dar atat, iar politia nu s-a prea inghesuit sa ne spuna mare lucru pe parcursul anchetei. Si la urma, dupa ce a omorat un om, mare condamnare- mare : 2 ani cu suspendare!!Noi nu ne-am constituit parte civila impotriva omului, dar firma la care avea RCA, ne-a dat o despagubire de mai mare rasul, chiar daca mama a murit, nu a fost doar ranita. Succes si rabdare, ca va fi un proces lung, mai ales daca o fi vreun VIP mai greu de atins.
Mimi60
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Plata la jumatate, in 15 zile, se aplica din 24 august 2018, nu de acum, asa ca nu induceti in eroare oamenii. Deocamdata, se pastreaza cele 48 de ore de la data scrisa in PV de constatare a contraventiei.
Buna! Datele problemei : Un ONG care are activitate economica, respectiv 2 magazine si in care sta deschis un radio. A venit cineva de la UCMR-ADA si a zis ca nu conteaza ca este muzica de la rodio, casete, CD-uri, pentru ca trebuie platita o taxa/ mp de magazin in care se asculta muzica. Pe vremea cand se platea taxa radio-tv, ONG-urile nu plateau aceasta taxa. Stie cineva care-i legea pt aceasta situatie si daca sunt vreun fel de exceptii? Stiu ca taxa radio-tv nu este acelasi lucru cu taxa pe muzica ambientala, dar intreb daca sunt exceptii. Multumesc!!