avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriella96

Activitate Gabriella96

Bună ziua. El a spus că are chitanțele cum că a trimis banii și poze care dovedesc că eu am o familie. Acum teama mea este să nu am probleme cu poliția, sau mai rău, să fiu arestată
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Pentru a primi un răspuns trebuie analizate probele.
Tot la.fel va face și organul de urmărire penală.

Bună ziua. În urmă cu ceva timp am fost contactata de un tip care vroia o relație de prietenie. I-am zis că nu am nici un fel de problemă, sunt destul de sociabilă. Doar că situația a degenerat. Omul îmi trimetea zilnic bani să am pentru mine și copii. Vorbea cu mine la telefon. Între timp, el a aflat că eu am familie și s-a supărat. A spus că el vrea banii înapoi, că eu l-am înșelat. Dar eu nu i-am cerut niciodată nimic. El s-a oferit mereu să trimită. Acum mă amenință cu poliția și că își vrea banii înapoi. I-am explicat că nu am cum să îi dau banii în 2 zile cum a cerut dar nu vrea și zice mereu că se duce la poliție. Vreau să mă ajute cineva cu un sfat. Dacă el ar fi să meargă la poliție, ce aș putea eu să pățesc?
Răspuns la discuția Neplata salariului
Deci să înțeleg ca ITM nu poate obliga la plată. Doar prin instanță se poate
Bună ziua. Am o problema mai complexa. In data de 13 februarie am semnat un contract de muncă în care se stipulează data de plată în 15 și 30 ale fiecărei luni. Pe data de 15 martie ar fi trebuit să primesc salariul pe luna februarie doar că asta nu s-a întâmplat. Pe 17 am fost de am vorbit la contabilitate și mi s-a zis că va discuta cu șeful referitor la bani și mă va anunța. La câteva ore am fost chemată în birou unde șeful mi-a spus că a încheiat contractul de muncă deoarece nu își mai permite să țină un angajat. Am calculat câți bani trebuia să iau in total. Era vorba de 1560 lei. Mi-a dat în aceiași zi suma de 360 de lei rămânând să îmi dea diferența cu timpul. Suntem în data de 26 și încă nu am primit banii. L-am sunat să îl întreb de bani și a spus că nu are momentan problema este că mi se pare absurdă toată situația. Menționez că nu am semnat nici o hârtie in momentul în care mi-a spus că a încheiat contractul de munca. Iar pe contract scrie perioada de probă de 90 de zile. Ce aș putea face în situația asta? Vă mulțumesc
Răspuns la discuția Ceartă

Am fost la poliție și am făcut o plângere dar a spus ca atâta timp cât nu avem nici o hartie ca am locuit acolo, nu știe dacă se poate face ceva
Discuție Ceartă
Buna ziua. Anul trecut o rudă ne-a lăsat casa in grijă. A spus ca nubare pretenții financiare doar sa avem grija de casa si sa o întreținem. Acum cateva zile au venit in țară. Noi am plecat până în oraș iar la intoarcere am constatat ca nu vrea să ne lase sa mai intram in casa deoarece spune xa am distrus casa. Lucrurile noastre sunt înăuntru inclusiv actele. A spus ca ni le da doar daca îi dam 1000 de lei. Ce se poate face? Hainele nu ma interesează atât de mult dar actele sunt importante. Va mulțumesc