avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. În urmă cu ceva timp am fost contactata ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. În urmă cu ceva timp am fost contactata de un tip ...

Bună ziua. În urmă cu ceva timp am fost contactata de un tip care vroia o relație de prietenie. I-am zis că nu am nici un fel de problemă, sunt destul de sociabilă. Doar că situația a degenerat. Omul îmi trimetea zilnic bani să am pentru mine și copii. Vorbea cu mine la telefon. Între timp, el a aflat că eu am familie și s-a supărat. A spus că el vrea banii înapoi, că eu l-am înșelat. Dar eu nu i-am cerut niciodată nimic. El s-a oferit mereu să trimită. Acum mă amenință cu poliția și că își vrea banii înapoi. I-am explicat că nu am cum să îi dau banii în 2 zile cum a cerut dar nu vrea și zice mereu că se duce la poliție. Vreau să mă ajute cineva cu un sfat. Dacă el ar fi să meargă la poliție, ce aș putea eu să pățesc?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:40, 22 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a primi un răspuns trebuie analizate probele.
Tot la.fel va face și organul de urmărire penală.

Bună ziua. El a spus că are chitanțele cum că a trimis banii și poze care dovedesc că eu am o familie. Acum teama mea este să nu am probleme cu poliția, sau mai rău, să fiu arestată
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Pentru a primi un răspuns trebuie analizate probele.
Tot la.fel va face și organul de urmărire penală.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de ce a trimis banii.Despre ce suma este vorba?
Este bine sa va cautati avocat si sa discutati confidențial.
In funcție de plângerea lui ati putea fi audiata de politie.
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost acuzat, pe nedrept, de înșelătorie pe olx, iar acum sunt amenințat și înjurat la telefon. ce trebuie să fac? AndreiCristianRRR AndreiCristianRRR Salutare, am 16 ani si am fost acuzat de inselatorie pe olx. Acum ceva timp in urma (nu a trecut mai mult de o luna) am pus un anunt cum ca vand un MicroSD ... (vezi toată discuția)
Hartuita si santajata AndreeaMario2007 AndreeaMario2007 Buna ziua...acum un an am cunoscut o persoana mult mai in varsta decat mine care la scurt timp sa oferit sa ma ajute finaciar cu o suma de bani deoarece aveam ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru inselaciune desi sunt nevinovat... flo1990b flo1990b Prin data de 20.12.2013 am cumparat doua telefoane mobile de pe okazii cu un pret total de 350 lei de la un vanzator din alt judet,telefoanele au fost trimise ... (vezi toată discuția)