Deci, daca in contractul de cesiune se trece ca le-am cedat cu valoarea de 1 ron, ca exemplu, ele avand in actul constitutiv valoarea de 100ron, nu mai trebuie sa fac nimic?
in acest caz ce trebuie sa depun la orc?
-hotararea aga in care se trece decizia de cesionare
-contractul de cesiune in care apare cesionarea la pret de 1 ron ..a tutruror partilor sociale si drepturilor (inclusiv cel de administrator)
-actul constitutiv actualizat
Mai este necesar act aditional? Am tot citit pe site, si parerile sunt impartite
e corect ce am scris?
contractul de cesiune se face sub semnatura privata?
citeam undeva ca, in cazul in care pui un pret, trebuie sa platesti impozit...
Si daca pun ca le vand la pretul de 1 ron....am inteles ca cesiunea intra in vigoare de la data platirii impozitului
Poate eu nu stiu bine, de aceea am cerut aici ajutor
Sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns la problema mea
Suntem doi asociati si administratori cu drepturi egale la o societate. Vreau sa cedez partile mele sociale tatalui meu, si sa preia si functia de administrator in locul meu
Pot face asta printr-un contract de cesiune dar sa fie gratuit? Nu ii pot cere bani, pentru ca eu am nevoie de asta. As vrea sa fie gratuit
stiu ca la alte firme angajatii sunt trimisi in somaj tenic cu un anumit procent? angajatorul meu ar putea lua macar aceasta decizie pentru noi? procentul de cine este stabilit?
Dat fiind faptul ca acum cateva zile, cativa colegi au fost "fortati" sa semneze demisia, in cazul meu, care ar fi urmatorul pas, daca ma voi afla in situatia lor? Cu cine ar trebui sa iau legatura?
Angajatorul este francez si sucursala este romaneasca. Sunt angajat al acestei firme din luna septembrie si din octombrie sunt pe perioada nedeterminata. Vechimea in firma este un impediment in a-mi obtine drepturile legale?
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Lucrez in domeniul auto, lovit din plin de criza dpe care cu totii o cunoastem. In cazul in care seful de departament ma pune in situatia de a-mi da demisia motivand ca firma nu mai are nevoie de serviiile mele, cum ar trebui sa procedez? Este legala aceasta fortare?
Pot beneficia de plati compensatorii avand in vedere avand in vedere ca nu avem nici sindicat, firma fiind mica si cu capital strain, si nici nu existacontract de munca colectiv?
Sincer, mi-a fost si teama sa ma duc. Mai ales ca in ianuarie as vrea sa ma casatoresc.
Doar am sunat la starea civila, si orice as fi intrebat, mi se spunea ca nu exista copie ...ca toate sunt numai originale si ca trebuie sa am stampila si scris cu pixul definitiv si irevocabil.
Am incercat sa spun ca originaul, primul act primit, e modificat cu pixul, total aiurea...nu au vrut sa ma asculte. Mi se repta doar ca am nevoie de doua astefel de exemplare, pe care sa fie in original stampila si data la care a devenit irevocabil divortul.
Sa inteleg ca exista sanse sa fie bune asa?