avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela457

Activitate Mihaela457

Răspuns la discuția Divorț cu minor


Martonze a scris:

Mihaela, din felul cum scrii, îmi dau seama că şi d-ta eşti derutată de sentinţa instanţei.Faptul că bunicii paterni împreună cu tatăl au crescut fata de la vârsta de 3 luni explică reacţia fetei, care este corectă, după părerea mea. Presupun că este o eroare a instanţei această sentinţă. Tatăl poate face apel şi probabil va câştiga. Până atunci, deşi sentinţa este executorie, eu repet sfatul meu anterior.



Ea a ales in instanta ca vrea sa ramana cu tatal, dar instanta a decis alceva
Răspuns la discuția Divorț cu minor


avocatmaria a scris:

Încercați sa vorbiti cu fata, și sa i explicați ca așa este bine sa rămână la Dvs și poate oricând merge la tatăl sau sa l viziteze


I-am explicat, dar ea sustine ca vrea sa ramana alaturi de tatal si bunicii care au crescut-o de la 3 luni, deoarece eu eram cu munca
Răspuns la discuția Divorț cu minor


CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Este foarte complicat.
Ar trebui sa puneti in executare hotararea.




Fata mea, a spus presedintei ca vrea sa ramana cu tatal, dar presedinta a decis sa ramana cu mine. Si ea este impotriva deciziei.
Ce se întâmpla daca eu mi-am câștigat fetita in instanta, iar ea nu vrea sa vina cu mine, vrea sa ramana cu tatal ei(fetita are 17 ani)
Discuție Divort
Ce se intampla daca copilul de 17 ani nu se prezinta la ultima ultima infatisare, atunci cand trebuie sa aleaga unde sa ramana
Discuție Problema
Buna ziua!!
Prietenul meu, a avut o altercatie cu un băiat, din cauza unor injurii aduse de acel baiat, primite printr-un mesaj. Prietenul meu i-a dat un pumn, iar el a scos cutitul sa-l înjunghie. Dupa care prietenul meu s-a aparat si la mai agresat inca o data. Ce consecințe poate suporta prietenul meu? Poate face puscarie sau doar dosar penal ?
Răspuns la discuția Custodia copilului
Am uitat sa va informez ca tatal nu este in tara, iar fetita sta la parintii lui
Răspuns la discuția Custodia copilului
Va multumesc pentru răspuns!!
Răspuns la discuția Custodia copilului


kyrakyra_65 a scris:

Cine a hotarat ca fiica trebuie sa ramana cu d-voastra pana la divort? Aveti o decizie in acest sens? Sotul nu trebuie sa depuna nici un act pt custodia ei si nici nu are nevoie de avocat. Cand va fi procesul , el isi poate manifesta dorinta ca fiica sa ramana cu el .Fiica va fi audiata si va fi intrebata cu cine doreste sa ramana . De ce doriti sa o luati, daca ea nu isi doreste sa stea cu d-voastra ? Daca tatal doreste ca fiica sa ramana cu el , nu vad nici un impediment. Tatal nu trebuie sa depuna nici un act pt custodie. Deobicei custodia este comuna si domiciliul va fi stabilit la unul dintre parinti , celalalt parinte avand drept de vizita si obligatia de a plati o pensie de intretinere.



Poate veni protectia copilului pentru a o lua de la casa tatalui ei, daca este in custodia mea pana la divort ?
Buna ziua,
Eu sunt in divort cu sotul meu. Avem o fetita in varsta de 16 ani, care vrea sa ramana cu tatal ei, dar el nu a depus niciun act pentru custodia ei, nici avocat nu are. Fetita este in custodia mea pana la divort, dar ea nu vrea sa stea la casa mea parinteasca. Ce se poate intampla daca fata mea nu vrea sa vina cu mine pana la divort? Poate sa ramana cu tatal ei daca nu a depus nici macar un act pentru custodie ?