avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Ce se intampla daca copilul de 17 ani nu se prezinta la ultima ultima infatisare, atunci cand trebuie sa aleaga unde sa ramana
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 11:16, 16 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va dispune instanta, dând valență interesului superior al minorului; de obicei mamei îi este încredințat minorul dar, având în vedere vârsta acestuia, o eventuală opțiune în alt sens urmează a cântări mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil 12 ani, parinti necasatoriti---cui poate ramane copilul? doina80 doina80 Va voi expune un caz mai aparte, mama si tatal nu au fost casatoriti niciodata, dar au locuit impreuna si si-au crescut copilul impreuna. Acum baiatul are 12 ... (vezi toată discuția)
Divort myhadela myhadela Sunt maritata de trei ani si am un copil minor. Momentan nu lucrez si nu am nici un fel de venit (doar parintii ma pot ajuta), sotul meu lucreaza. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
In legatura cu un divort va rog sa imi raspundeti mary2427 mary2427 am o prietena care nu se mai intelege cu sotul si vrea sa divorteze numai ca la mijloc sunt 2 copii care sunt sansele ca copii sa ramana la mama si el nu vrea ... (vezi toată discuția)