1.Serviciul Public Local de Asistenta Sociala functioneaza ca serviciu de sine statator cu personalitate juridica in subordinea Consiliului Local .
2. Asociatia pentru care sunt obligata sa prestez servicii este formata prin asocierea Municipiului, a Serviciului de Asistenta Sociala si a altui Serviciu de sine statator cu personalitate juridica din subordinea Consiliului Local . Exista o Hotarare judecatoreasca, act constitutiv, Hotarare de Consiliu local. Intr-o anexa a actului constitutiv se specifica faptul ca Asociatia este sub autoritatea Consiliului Local.
Acestea sunt toate datele pe care le stiu.
Va multumesc mult pentru timpul acordat!
In fisa postului scrie asa : ,, Respecta normele interne emise de catre Primarul Municipiului .." si ,, Indeplineste, potrivit Legii, orice atributii incredintate de Primar, Viceprimar.." As vrea sa fac contestatie dar nu stiu baza legala.
Nu, eram in concediu de odihna cand s-a intocmit decizia. Aceasta decizie nu este semnata nici de sefa de birou, nici de directorul Institutiei la care lucrez, este semnata de Dl. Primar si de Dl. Secretar al Primariei.
Buna ziua! Sunt angajata cu contract individual de munca la o Institutie Publica inspector de specialitate la birou financiar, iar aceasta Institutie este parte dintr-o Asociatie. Este legal sa ma oblige printr-o Dispozitie de ,, delegare de atributii" sa tin contabilitatea acestei Asociatii? Fara acordul meu? Fara remuneratie?
Buna! Am primit o factura care contine ,, intocmire documentatie PSI 2016 " in valoare de 9000 lei . Cum o inregistrez? este corect 628 = 401 ?? Cineva imi punea sa o inregistrez pe mijloace fixe ??? pentru ca este o valoare mare.
de regula.. dar legea ce spune? Este specificat undeva? De unde stiu daca in pretul chiriei nu sunt incluse si utilitatile din moment ce in contract nu se specifica nimic de plata utilitatilor?
Este vorba despre un contract intre doua persoane juridice.
As dori sa stiu, in cazul inchirierii unui spatiu, cine plateste utilitatile daca nu este specificat nimic in contractul de inchiriere, chiriasul sau proprietarul ?
Buna! In momentul de fata am doua joburi : unul cu norma intreaga si altul part time - o ora si retributie 100 lei. Jobul cu norma intreaga se preconizeaza a se desfiinta si vreau sa stiu daca voi beneficia de indemnizatie de somaj in acest caz.