avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plata utilitatilor la un spatiu inchiriat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plata utilitatilor la un spatiu inchiriat

As dori sa stiu, in cazul inchirierii unui spatiu, cine plateste utilitatile daca nu este specificat nimic in contractul de inchiriere, chiriasul sau proprietarul ?
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 16:44, 27 Februarie 2015
De regula,utilitatile intra in obligatia de plata a locatarului
de regula.. dar legea ce spune? Este specificat undeva? De unde stiu daca in pretul chiriei nu sunt incluse si utilitatile din moment ce in contract nu se specifica nimic de plata utilitatilor?
Este vorba despre un contract intre doua persoane juridice.
Nu scrie nimic, plateste chiriasul.
chiriasul plateste, exista legea chiriasului daca o lecturati va lamuriti.
In mod corect eu cate contracte in incheiat am stipulat cum ca valoarea chiriei nu reprezinta si valoarea utilitatilor sau in anumite situatii exista taxa de mentenanta care le include.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere utilizator35 utilizator35 In calitate de persoana fizica as dori sa inchiriez o parte dintr-un imobil unei persoane juridice cu destinatia de spatiu pentru locuit pentru angajati ai PJ. ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere utilizator35 utilizator35 O PJ doreste sa inchirieze un spatiu de la o persoana fizica. Ar dori sa stabileasca un pret al chiriei care sa includa si contravaloarea utilitatilor, adica ... (vezi toată discuția)
Locator, locatar, contract inchiriere spatiu comercial vasile15 vasile15 Buna seara!Am o mare dilema...in primul rand ce inseamna locator si ce inseamna locatar?eu vreau sa inchiriez un spatiu comercial,iar persoana cu spatiul imi ... (vezi toată discuția)