La vizita bancii se va confrunta proiectul cu situatia din teren. In cartea funciara se inscrie proprietatea cu toate actualziarile la zi.
Refaceti proiectul apartamentului si obtineti toate avizele si autorizatiile necesare in baza proiectului nou.
Puteti avea discutii cu banca daca initial ati prezentat pentru precontract si la incheierea contractului, in urma vizitei bancii sa gaseste altceva pe teren.
C f ul care iasa are schita initiala,unde in loc de al 2 lea dormitor apare bucatarie!
Adrian Dimitriu a scris:
CF-ul care iese are desenele noi sau pe cele initiale?
CF-ul care iese are desenele noi sau pe cele initiale?
Nu este credit de prima casa si nu sunt modificari ale structurii, nu a fost daramat/construit niciun perete.
Buna ziua,
Am un credit ipotecar preabrobat la bcr, am gasit un apartament si am facut antecontractul cu avansul de 15%, acesta are cadastrul facut dar eu am modificat destinatia bucatariei, astfel bucataria o fac dormitor si o voi muta in living (bucatarie open space). Dupa o discutie cu dezvoltatorul am mutat instalatile de gaz (proiect nou) si apa in living si deasemenea centrala termica. Credeti ca or sa fie probleme din aceasta cauza la venirea evaluatorului?