avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Apartament modificat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Apartament modificat

Am un credit ipotecar preabrobat la bcr, am gasit un apartament la care cf ul ii iasa intr o luna si am facut antecontractul cu avansul de 40%, acesta are cadastrul facut dar eu am modificat destinatia bucatariei, astfel bucataria o fac dormitor si o voi muta in living (bucatarie open space). Dupa o discutie cu dezvoltatorul am mutat instalatile de gaz (proiect nou) si apa in living si deasemenea centrala termica. Credeti ca or sa fie probleme din aceasta cauza la venirea evaluatorului? E posibil sa respinga banca?
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 August 2018
Marya.M, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:49, 4 August 2018
Reveniti cu acelasi subiect. Nu puteti primi alt raspuns, legal.
Daca ati uitat tot ce ati scris legat de acelasi subiect pana in prezent gasiti aici: www.avocatnet.ro/forum/49144...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare apartament Marya.M Marya.M Am un credit ipotecar preabrobat la bcr, am gasit un apartament si am facut antecontractul cu avansul de 15%, ,urmeaza sa i iasa cf ul in noiembrie,dar eu am ... (vezi toată discuția)
Modificari apartament credit ipotecar cristea_marius cristea_marius Buna ziua, Am un credit ipotecar preabrobat la bcr, am gasit un apartament si am facut antecontractul cu avansul de 15%, acesta are cadastrul facut dar eu am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o problema cu un apartament deja achizitionat prin ... Oanaandrei17 Oanaandrei17 Buna ziua! Am o problema cu un apartament deja achizitionat prin credit ipotecar. In realitate apartamentul este cu 3 camere, bucatarie +living open space dar ... (vezi toată discuția)