În decmbrie 2018, am fost obligat printr-o Sentintă emisa de Tribunalul ... ”
” la plata in solidar cu o partea responsabila civilmente S.C. la sumei de 41703 leireprezentând impozit pe profit si TVA,, la care se adugă obligații accesorii potrivit Codului de Procedură Fisaclă. Aceasta deși in cererea de constituire ca parte civilă AJFP ... a soicitat: ” plata prejudiciului de 41703 lei ....în baza procesului verbal de control 34 din 21.01.2013al organenlor de control fiscal, la care săse adauge și accesoriile dobanzile și epnalitătyile de întârziere calculate până la data strigerii efective a sumelor datorate, conforma dispozițiilor art 173 șiurmaătoerele din Legea 207/2015”
In privintța actiunii civiele formulată de AJFP...instanta a constatat ca aceasta este întemeiata în parte , motiv pentru care a dispus asa cum am aratat mai sus.
Dupa ramanerea definitiva sentrintei, ANAF prin SErviciile copetente a tecut la executarea silita, s-au emis Titluri executorii atat de DGRFP B...cat si de precum si de AJFP M...precum si Adrese de infiintare a Popririi in numar de 3, S-a cerut in instantță pronuntarea unui partaj judiciar asupra unui apartament detinut in coproprietate, proces care este pe rol in faza de apel, dar in 25.03.2020 am mai primit un Titlu executor de la AJFP M...in care mi se impune inca o sume de 20828 lei fara ca in titlul respectiv sa fie mentionate vreo Decizie de impunere sau baza de calcul ci strict in rubrica Categorie suma plată : litera”M”, in rubrica Titlu executoriu nr. data: ”887/din data de 19/02/2020” iar la suma de plată: ”20828 ”
Data fiind situatia financiara precara in care ma aflu-pensia imi este poprita jumatate-am decis sa imi fac singur contestatia dar intampin o nelamurire in sensul ca nu înteleg CE INSTANTA ARE COMPETENTA MATERIALA SA JUDECE CONTESTAITIA , Tribunalul M care a emis Sentinta in baza careia se fac executarea silită sau Judecatoria M...?
Vă mul.tumesc pentru solutie. Am formulat eu o Contestatie pe care maine dimineata am s-o depun lq regstratura instantei. Sper ca sa se decida cumva dl.judecator Siko Laszlo Csaba sa formuleze motivarea hotararii....
Am vorbit in mai multe randuri cu d-na. avocat, a facut cereri de urgentare dar fara nici un efect.In aceasta dimineata am sunat la arhiva instantei si mi s-a comunicat ca la dosarul cu pricina sunt inregistrate 10 cereri de urgentare.
Am avut o cauza pe rolul Judecatoriei Tg.-Mures in care pe data de 04.04.2016 s-a pronuntat Hotarâre 1869/2016 04.04.2016. Desi au trecut deja doi ani si jumatate onorata instanta nu a binevoit sa motiveze sa redacteze si sa ne comunice Hotararea. Am depus la regitratura instantei nenumarate Cereri de urgenatre a motivarii dar nu au avut se pare nici un efect . Cum sa procedez sa pot obtine acea hotarare deoarece de ea depinde luarea deciziei intr-un alt dosar in care este suspendata judecarea pana la ramanerea definitiva a hotararii in dosarul de care pus intrabarea
Vă multumesc pentru promtitudine. Ma puteti ajuta cu un model de asmenea notificare pentru ca am incercat sa gasesc pe net dar numai alte tipuri de notificari am gasit
In anul 1992 am dobandit cu fosta sotie, in baza Decretului Lege din 1990, am cuparat apartamnetul in care l-am obtinut din fondul locativ de stat in anul 1977, achitand intergral contravalarea apartamentului la data semnarii contractului de vanzare cumparare.
In anul 1996 am divortat, fara sa cer efectuarea partajului, in partament ramanand sotia si cei 2 copiii,minori la acea data.
Dupa anul 2002 fosta sotie a obtinut viza de intrare in SUA si a plecat din tara-la aceasta data este tot in state, din cate am retinut s-ar fi si casatorit acolo, iar in apartament a ramas efectiv doar fiul nostru cel mare.
In cursul anului 2016 fiul meu si-a construit o casa si de la inceputul anuliu 2017 s-a mutat efectiv din apartament., acolo mutandu-se fara sa fiu informat sau sa mi se ceara acceptul un nepot de-al fostei sotii.
In conditiile de fata am decis sa ies din coproprietate si in schimbul unie sulte sa cedez partea mea de proprietate.
Ce demersuri se impun sa fac -ce documente tebuie sa trimit pe adresa fostei sotii, ea figurand înca pe adresa de la apartement, ca sa ii trensimit intentia mea pentru un partaj voluntar iar daca nu va fi acceptata, sa initiez partajul judiciar ?